ΚΚΕ: «Η βαθιά υπόκλιση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στον διοικητή της Αμερικανικής Βάσης»

κκε-η-βαθιά-υπόκλιση-του-αντιπεριφερ-987630

Επίθεση στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων με αφορμή την επίσκεψη στην Αντιπεριφέρεια του διοικητή της Αμερικανικής Βάσης, πραγματοποιεί με ανακοίνωση της η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ:

«Βαθιά υπόκλιση και από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή στον τοπάρχη των Αμερικανών στα Χανιά, διοικητή της Βάσης στην Σούδα.

Ο κ. Καλογερής εκλεγμένος αντιπεριφεριάρχης με τον συνδυασμό που στήριξε ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ και  πλήρως εναρμονισμένος, με τις πολιτικές των κυβερνήσεων της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ, , που παραδίδουν γη και ύδωρ στους Αμερικανονατοικούς φονιάδες των λαών, υπέβαλε και αυτός τα διαπιστευτήρια του στον Αμερικανό Διοικητή της Αμερικανικής Ευκολίας που την Παρασκευή τον επισκέφθηκε, στην Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό όμως, την περίοδο που η ευρύτερη περιοχή μοιάζει με πυριτιδαποθήκη , όπου οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζουν σύνορα στο Αιγαίο , που δεν καταδικάζουν την Τούρκικη προκλητικότητα, την συμφωνία Τουρκίας – Λιβής που είναι πέρα και έξω από το διεθνές δίκαιο και αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, την δηλωμένη πρόθεση χωρών ανταγωνιστικών έναντι των ΗΠΑ ( Ρωσία – ΙΡΑΝ ) ότι είναι στόχος όλες οι βάσεις των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της Ν.Δ παίρνοντας το κείμενο συμφωνίας από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε νέα συμφωνία με τις ΗΠΑ, για την επέκταση της Βάσης της Σούδας  με ότι αυτό σημαίνει για τον τόπο, να υπερθεματίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αυτών των πολιτικών που μόνο δεινά προκαλούν στους λαούς του κόσμου.

Η στάση της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης είναι σε πλήρη αντίθεση των αντιαμερικανικών και αντινατοικών αισθημάτων που έχει ο λαός του νομού μας και ολόκληρου του νησιού.

Καλούμε τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 30 του Γενάρη στις 7:00 μ.μ στην πλατεία της Αγοράς ημέρα ψήφισης της συμφωνίας με τις ΗΠΑ  που καλούν μαζική φορείς της πόλης μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook