Κιβωτός του Κόσμου: Θρασύτατες απειλές σε παιδιά από απολυμένους: «Θα γυρίσουμε και θα σας βρούμε»

κιβωτός-του-κόσμου-θρασύτατες-απειλέ-1580314

Την ώρα που η νέα διοίκηση της Κιβωτού του Κόσμου επιχειρεί να βάλει τάξη στο χάος που παρέλαβε και να κάνει τα παιδιά να νιώσουν στοιχειώδη ασφάλεια, κάποιοι και πάλι επιχειρούν να εκφοβίσουν.

Εν πολλοίς, η ηρεμία στις δομές έχει αποκατασταθεί (τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο), ωστόσο στα διαμερίσματα που είχε υπό την κατοχή της η Κιβωτός και στα οποία διαμένουν παιδιά από 16 έως 18 ετών, η κατάσταση είναι ακόμη έκρυθμη.

Πρώην παράγοντες του οργανισμού οι οποίοι έχουν αποπεμφθεί από τη θέση τους με απόφαση της νέας διοίκησης απειλούν τα παιδιά ότι παρά τις αλλαγές θα επιστρέψουν.

«Ξέρουμε τι κάνετε, ξέρουμε ποιοι είστε και θα σας βρούμε αφού θα επιστρέψουμε» τονίζουν χαρακτηριστικά στα τηλεφωνικά μηνύματα που τους στέλνουν στην προσπάθεια που κάνουν να εκφοβίσουν.

Είναι γεγονός ότι αυτές οι προσπάθειες μαφιόζικου τύπου πετυχαίνουν εν μέρει το στόχο τους. Τα παιδιά των διαμερισμάτων παραμένουν φοβισμένα και παρουσιάζουν δισταγμούς να αφηγηθούν το σύνολο των βιωμάτων τους μέσα στις δομές.

Στα διαμερίσματα εν τω μεταξύ παιδιά πήγαιναν ως μία μορφή «τιμωρίας» για τη συμπεριφοράς που είχαν όσον βρίσκονταν σε δομές του οργανισμού.

Κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή πόσα είναι αυτά τα διαμερίσματα, που βρίσκονται αλλά και πόσα συνολικά παιδιά διαβιούν σ’ αυτά με ευθύνη του οργανισμού.

Τα θύματα, τέλος, και αυτό πρέπει να αναφερθεί, αποθαρρύνονται για επιπλέον καταθέσεις βλέποντας ότι οι μέχρι τώρα μαρτυρίες τους διαρρέονται με απίστευτη ταχύτητα και με πολλές λεπτομέρειες από τα ΜΜΕ αφού η δικογραφία γίνεται φύλλο και φτερό.

Πηγή:news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook