Κινηματογραφική σύλληψη αρχηγού κυκλώματος λαθραίων τσιγάρων – Κρύφτηκε κι έκανε ότι… κοιμόταν

κινηματογραφική-σύλληψη-αρχηγού-κυκ-1649606

Με κινηματογραφικό τρόπο συνελήφθη ο αρχηγός ενός εκ των μεγαλυτέρων κυκλωμάτων διακίνησης λαθραίων τσιγάρων στη χώρα με «υπαλλήλους» περί τα 80 άτομα.

Ο συλληφθείς ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 8ετή ποινή κάθειρξης και χρηματική ποινή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, έκανε εξαγωγές σε όλη τη Ευρώπη, ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο με τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μ.Σ. κρυβόταν σε μία τριώροφη «οχυρωμένη» έπαυλη στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, η οποία διέθετε συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, είχε προσωπική φύλαξη επί 24ώρου (με τρία άτομα ανά βάρδια), δεκάδες κάμερες για να εντοπίζουν ύποπτες κινήσεις και ειδική εσωτερική σκοπιά, ενώ ο ίδιος κυκλοφορούσε με θωρακισμένο τζιπ.

Παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής, άνδρες του Αναζητήσεων και της ΟΠΚΕ πραγματοποίησαν έφοδο στην έπαυλη.

Ο Μ.Σ. που είδε τις κινήσεις από τις κάμερες ασφαλείας, αρχικά κατάφερε να διαφύγει, πηδώντας την πελώρια μάντρα και κρύφτηκε σε κρύπτη, όπου παρέμεινε για περίπου 5 ώρες.

Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, έκανε ότι…κοιμόταν!

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook