Κίνα: Εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε ξενοδοχείο ύστερα από καυγά με υπαλλήλους

κίνα-εισέβαλε-με-το-αυτοκίνητό-του-σε-ξ-1606500

Πελάτης ξενοδοχείου στη Σαγκάη, μετά από καυγά που είχε με υπαλλήλους, εισέβαλλε με το αυτοκίνητό του στην είσοδο του κτιρίου, προκαλώντας ζημιές. Κανένας από όσους βρίσκονταν στο χώρο δεν τραυματίστηκε.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα λευκό κάμπριο να προσκρούει στην είσοδο του ξενοδοχείου Central Hotel της Σανγκάης, προτού κάνει όπισθεν για να συνεχίσει στη συνέχεια την πορεία του μέσα στην αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου.

«Τρελάθηκε!», ακούγονται να λένε οι πελάτες του ξενοδοχείου που είχαν μείνει άναυδοι, την ώρα που το αυτοκίνητο καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του.

Το αυτοκίνητο ολοκλήρωσε την πορεία του καταλήγοντας σε άλλη πόρτα εξόδου του ξενοδοχείου, με όλα τα αλάρμ αναμμένα. «Έχεις ιδέα τι έκανες;», φώναζαν μερικοί αυτόπτες μάρτυρες ενώ άλλοι προσπαθούσαν να βγάλουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο, ονόματι Τσεν. Πιστεύεται ότι είχε λογομαχήσει με υπαλλήλους του ξενοδοχείου μετά την εξαφάνιση του φορητού του υπολογιστή, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο ξενοδοχείο. Το προσωπικό του ξενοδοχείου δήλωσε στο AFP ότι ο υπολογιστής είχε κλαπεί και στη συνέχεια βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, προσθέτοντας ότι ο οδηγός συνελήφθη εν αναμονή της διεξαγωγής έρευνας.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook