Κατερίνα Δαλάκα: Η πρώτη «αινιγματική» αντίδραση μετά την αποβολή της

κατερίνα-δαλάκα-η-πρώτη-αινιγματική-1625338

Η Κατερίνα Δαλάκα στην πρώτη της επικοινωνία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περνάει ένα μήνυμα για όσα συνέβησαν με την αποβολή της από το Survivor All Star.

Η πρώην Survivor ανήρτησε μια φωτογραφία της από τον Άγιο Δομίνικο, όπου πίνει τον καφέ της και τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου.. ?». Η Κατερίνα Δαλάκα θέλησε να δείξει πως ο λόγος της αποβολής της από το ριάλιτι επιβίωσης δεν υφίσταται.

Πάντως, για να έχει ανοίξει τους λογαριασμούς της στα social media, αυτό σημαίνει πως σε λίγα 24ωρα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Μέχρι τώρα βρισκόταν στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται οι παίκτες από την παραγωγή, προκειμένου να εισέλθουν στο Survivor All Star ή για να ετοιμαστούν για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Όπως είχε γίνει γνωστό η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου παρέμειναν στο ξενοδοχείο περιμένοντας τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να διευθετήσει τι θα γίνει με τις δυο τους.

Όπως φαίνεται δεν θα επιστρέψουν στο ριάλιτι επιβίωσης όπως θα ήθελαν οι φαν τους. Υπήρξαν αντιδράσεις από τους υπόλοιπους παίκτες μετά από ότι έγινε. Ο τούρκος παραγωγός ήθελε να κάνει και προσωπικά την έρευνά του για την παράβαση κανόνων που έθεσαν τις δύο παίκτριες εκτός.

Δείτε τη δημοσίευση της Κατερίνας Δαλάκα:

Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, όταν ο Νίκος Μπάρτζης τις είδε να απομακρύνονται με τα σακίδιά τους από την παραλία των Διασήμων. Τότε τις ακολούθησε και παρατήρησε πως είχαν δοσοληψίες με locals για χρήση κινητού και προμήθεια τσιγάρων.

Επειδή υπήρχε συμφωνία να μην υπάρξει ανοχή σε κάτι τέτοιο στο φετινό Survivor, ο Μπάρτζης ήταν υποχρεωμένος να το αναφέρει στην παραγωγή. Μετά από το σάλο που προκλήθηκε και την έρευνα των ανθρώπων της Acun Medya, επιβεβαιώθηκαν όσα είπε ο Μπάρτζης και οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν από το ριάλιτι.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook