Καραγκιοζιλίκια Παπαδημητρίου σε Αρβανίτη: Τι να ολοκληρώσει, δεν κάνουμε σεξ | Video

καραγκιοζιλίκια-παπαδημητρίου-σε-αρ-875804

Ενδεικτική του χυδαίου τρόπου με τον οποίο σκέφτεται ήταν η απάντηση του υποψήφιου της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου, όταν του ζητήθηκε σε πάνελ να αφήσει τον συνομιλητή του, Κώστα Αρβανίτη, να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, καθώς αυτό που του ήρθε πρώτο στο μυαλό να πει ήταν: «Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ».

Αναλυτικότερα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Κώστας Αρβανίτης ήταν καλεσμένοι το πρωί της Τρίτης σε εκπομπή της ΕΡΤ, όπου αντάλλαξαν πυρά, με τους τόνους να ανεβαίνουν όταν ο υποψήφιος της ΝΔ διέκοψε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχει αρχίσει να νυστάζει.

«Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», του απάντησε ο κ. Αρβανίτης.

«Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», είπε με τη σειρά του ο κ. Παπαδημητρίου, κατηγορώντας τον κ. Αρβανίτη ότι δεν πήγε στην ώρα του.

Σε εκείνο το σημείο οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ παρενέβησαν προκειμένου να πέσουν τόνοι, ζητώντας από τον Μπάμπη Παπαδήμητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του να ολοκληρώσει.

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», ήταν η απάντηση του υποψήφιου της ΝΔ.

«Είστε αυθάδης. Άλλωστε όπως το έχετε πει μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας», ανταπάντησε ο Κώστας Αρβανίτης, για να λάβει την απάντηση ότι αυτή η φράση που του αποδίδεται «δεν είναι απλώς fake news, αλλά sycophantic news».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook