Κάνουν έρανο εν αγνοία των συγγενών για το κοριτσάκι που έχασε τους γονείς του στην Κρήτη | Video

Μία απίστευτη καταγγελία κάνει στο Star ο πατέρας που έχασε το μοναχοπαίδι του και τη νύφη του από χείμαρρο στην Κρήτη. Ορισμένοι κάνουν έρανο για την εγγονή μου εν αγνοία μου, δηλώνει οργισμένος στην Τασούλα Παπανικολάου.

«Κανείς δεν θέλω να εκμεταλλεύεται τον θάνατο των παιδιών μου και ως επί τω πλείστων τη μικρή γιατί μπορούν να βγουν και άλλοι τσαρλατάνοι και βγαίνουν στα χωριά να κάνουν έρανο. Να μην γίνει κανένας έρανος για τη μικρή», λέει.

Είναι η οργισμένη αντίδραση του Μανώλη Γιαννακάκη για εκείνους που προσπάθησαν να κάνουν έρανο με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να μεγαλώσει ο ίδιος το μόλις οκτώ μηνών εγγόνι του, το κοριτσάκι του Κώστα και της Ροδούλας που χάθηκαν στο χείμαρρο του Γεροποτάμου .

Όλα ξεκίνησαν όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μια ομάδα νεαρών που ήθελε να βοηθήσει τη μικρή.

«Με πήραν κάτι παιδιά από τις Μοίρες τηλέφωνο και μου είπαν ότι θέλουν να στείλουν μια βοήθεια της μικρής, εγώ τους είπα δεν χρειάζεται. Αυτοί επιμείνανε, τους είπα στείλτε.

Ήταν λάθος που έδωσα το λογαριασμό. Αλίμονο αν δε μπορώ να μεγαλώσω αυτό το παιδί», λέει.

Ο παππούς της μικρούλας έγινε μαζί και πατέρας καθώς έχει πάρει την προσωρινή επιμέλεια. Περιμένει το οριστικό δικαστήριο για να μεγαλώσει ό,τι του έχει μείνει από τον Κώστα του και τη νύφη του.

Αγωνία για την επιμέλεια των παιδιών τoυ συζυγοκτόνου
Στη Σητεία όμως η γιαγιά των δυο αγοριών, 18 και 6 μηνών, δεν ξέρει ακόμα αν θα πάρει την επιμέλεια τους. Είναι τα παιδιά της Κατερίνας που στραγγάλισε ο σύζυγος της μέσα στο σπίτι της. Σήμερα μέλη της οικογένειας συναντήθηκαν με την εισαγγελέα Λασιθίου. Μπορεί να είμαστε φτωχοί, της είπαν, αλλά μπορούμε να μεγαλώσουμε αυτά τα παιδιά με αξιοπρέπεια.

Η εμπλοκή στο θέμα της επιμέλειας έχει προκύψει καθώς η μητέρα της αδικοχαμένης Κατερίνας δεν έχει οικονομικούς πόρους.

Η οικογένεια του θύματος θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα ώστε τα δυο αγοράκια να παραμείνουν κοντά τους.Πηγή: star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ