Καμπανάκι κινδύνου από την Εθνική οδό στα Χανιά: Παρολίγον τραγωδία μετά από πτώση σε λακκούβες | Photos

καμπανάκι-κινδύνου-από-την-εθνική-οδό-910821

Τα χειρότερα γλίτωσε μια νεαρή οδηγός στην Εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνης το μεσημέρι της Τρίτης, όταν εκεί που οδηγούσε το μηχανάκι της έπεσε πάνω σε λακκούβες με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί να σέρνεται στο οδόστρωμα.

Η 22χρονη οδηγός οδηγούσε το δίκυκλο της περίπου στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν λίγα μέτρα πριν τον κόμβο για Σούδα στην Εθνική οδό από Χανιά για Ρέθυμνο, έπεσε πάνω στις λακκούβες που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό στο σημείο, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να τραυματιστεί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr

Η οδηγός παρότι δεν έτρεχε -ένεκα κόμβου, μετά την πτώση σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την τριβή. Σαν από θαύμα ωστόσο, ο τραυματισμός της περιορίστηκε στα εγκαύματα, ενώ το ατύχημα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, αν έτρεχε λίγο παραπάνω ή αν από το σημείο περνούσε έτερο όχημα που δεν θα προλάβαινε να φρενάρει.

Το εν λόγω σημείο, από τύχη δεν έχει προκαλέσει ακόμα κάποιο σοβαρό ατύχημα σε διερχόμενο, ωστόσο είναι μέρος-καρμανιόλα που πολλούς μήνες τώρα εκατοντάδες αμάξια πέφτουν πάνω, στην προσπάθεια να βγουν στον κόμβο, προκαλώντας πολλές φορές σοβαρές ζημίες στα οχήματά τους.

Είναι να αναρωτιέται κανείς, τι χρειάζεται να γίνει για να επιληφθούν της κατάστασης και να δράσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Θα χρειαστεί να θρηνήσουμε θύματα πάλι, για να γίνουν τα απαραίτητα έργα επιδιόρθωσης της ασφάλτου; Και μάλιστα όχι σε κάποιο απόμερο δρομάκι κάποιου χωριού, αλλά στην εθνική οδό που χιλιάδες οχήματα περνάνε καθημερινά, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Περιμένουμε δράσεις, πριν να είναι πολύ αργά…

zarpanews.gr

8 thoughts on “Καμπανάκι κινδύνου από την Εθνική οδό στα Χανιά: Παρολίγον τραγωδία μετά από πτώση σε λακκούβες | Photos

  1. Πριν ενα μηνα ποδηλατης επεσε μεσα σε αυλακι οπτικων ινων με αποτελεσμα να κυνδινεψει κυριολεκτικα η ζωη του κ να ταλαιπωρειται ακομα με την ανναρωση του. Για να μην ισχυριζομαστε οτι εχουμε εθνικη οδο. Να κανει μυνηση εναντιον των αρμοδιων τον συμβουλευουν ολοι. Σαμπως κ θα βρει ακρη. Υπαρχει κ φωτογραφια που δειχνει πως σφηνωσε το ποδηλατο του στο αυλακι κ αυτος πεταχτηκε . Στο ιδιο υψος ηταν, στο ΒΟΑΚ λιγο πριν στριψουμε για ναυτικο νοσοκομειο

  2. Χροοοονια ειναι ετσι!
    περαστικα στη κοπελα …σκιστους!

    οταν στα περνουν αυτοι σε φορους και κλησεις ειναι καλα εεε? Τωρα σκιστους!

  3. Το σημείο αυτό της Εθνικής είναι έτσι χρόνια. Οι οδηγοί που κατευθύνονται ανατολικά και θέλουν να βγουν προς Σούδα παίρνουν όλοι την τέρμα αριστερή λωρίδα που δεν έχει λακκούβες και στρίβουν δεξιά για να βγουν τελευταία στιγμή. Η Περιφέρεια κοιμάται.

    1. Λαθος της για την ενδυση ναι….Το Οτι βολοσερνεσαι στην ασφαλτο της χανιωτικης
      Εθνικης(!) οδου, δεν σχολιαζετε. Μονο για κλησεις ενδιαφερονται

    2. Γιώργο δεν έχεις δίκιο & σε βρίσκω άσχετο μικρού κυβισμού μηχανάκια και όχι μόνο έχουν μικρή διάμετρο ζάντα, οχήματα που έχουν μεγάλη διάμετρο 19 και άνω δεν έχουν πρόβλημα

  4. Κάνε μια μήνυση κατά παντός υπευθύνου, και βάλε ένα καλό δικηγόρο!!
    Καιρός είναι να αρχίσουν να κάνουν την δουλειά τους οι υπεύθυνοι (εντελώς ανεύθυνοι!!!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook