Κάλυψη μέχρι τέλους

κάλυψη-μέχρι-τέλους-650575

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να ανοίγει εσωκομματικά μέτωπα και αυτό είναι γνωστό. Έτσι, χθες, όπως πληροφορείται ο Neo, έδωσε εντολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να καλύψει απολύτως τον Άδωνι Γεωργιάδη για την δήλωσή του ότι η εισαγγελέας Τουλουπάκη «πρέπει να πάει φυλακή».

Ο Στέλιος Πέτσας, λοιπόν, παρέσχε απλόχερη πολιτική κάλυψη στον υπουργό Ανάπτυξης, με μία καινοφανή θεωρία, σύμφωνα με την οποία ο Γεωργιάδης μίλησε όχι ως υπουργός, αλλά ως… αγανακτισμένος πολίτης.

«Ο κ. Γεωργιάδης δεν μίλησε ως υπουργός της κυβέρνησης, αλλά ως ένας πολίτης που μίλησε με αγανάκτηση για το γεγονός ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει εδώ και χρόνια», είπε ο Πέτσας, με συνομιλητές του Γεωργιάδη να μην κρύβουν την ικανοποίησή τους.

Πάντως, το ότι ο υπουργός βρίσκεται διαρκώς εκτός γραμμής και αποδομεί την προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει ότι δεν εμπλέκεται με την διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το Μαξίμου.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, όταν γίνει ο περίφημος ανασχηματισμός, τότε να μείνει μόνο η ιδιότητα του… αγανακτισμένου πολίτη στον υπουργό. Και με τέτοια στήριξη που απολαμβάνει τώρα, δεν θα μπορεί να πει και κουβέντα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook