Καλεσμένη σε φθινοπωρινό γάμο: Με αυτά τα φορέματα θα εντυπωσιάσεις

καλεσμένη-σε-φθινοπωρινό-γάμο-με-αυτά-929771

Αν και είναι δύσκολο να το πάρουμε απόφαση πως το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αφήνει, μένουμε συγκεντρωμένες σε όλα τα όνειρα και τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα σεζόν.

Επιπλέον όλες οι τάσεις της μόδας που έρχονται να πρωταγωνιστήσουν, λειτουργούν σαν βάλσαμο για το summertime sadness. Το Σεπτέμβριο πολλές από εσάς είναι πιθανό πως είστε καλεσμένες σε κάποιον φθινοπωρινό γάμο. Αν λοιπόν κοιμάστε και ξυπνάτε με την σκέψη του τι να φορέσετε αυτή την μεταβατική περίοδο για να εντυπωσιάσετε, εμείς είμαστε εδώ.

Το φόρεμα είναι και πάλι η απάντηση. Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου η ζέστη συνεχίζεται όμως πολλές γυναίκες θέλουν να αισθάνονται πιο «καλυμμένες».

Έτσι τα μακριά μανίκια σε φορέματα από λεπτό και δροσερό ύφασμα είναι το κλειδί. Το φθινόπωρο οι αποχρώσεις και τα print αλλάζουν, με τα trends της προηγούμενη σεζόν όμως να δίνουν και πάλι το «παρών».

Διακριτικά animal και εντυπωσιακά floral θα σας πάνε με στιλ στους πρώτους φθινοπωρινούς γάμους. Τα midis είναι η σιλουέτα που κυριαρχεί χωρίς να λείπουν και τα μίνι με glam 80s εμφάνιση και όγκο στα μανίκια και τους ώμους. Tα puff sleeves είναι σχεδόν σε κάθε σχέδιο και τη νέα σεζόν και χαρίζουν ρομαντισμό αλλά και drama λουκ.

Αυτά είναι τα δικά μας αγαπημένα φορέματα.

Ganni

FORTE_FORTE

Rixo

Zara

H&M

Mango

Stradivarius

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook