Κακοκαιρία: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στα Ιωάννινα – Έπεσαν σοβάδες από πολυκατοικία στην Πτολεμαΐδα

κακοκαιρία-δέντρο-καταπλάκωσε-αυτοκ-1510562

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί σε Ιωάννινα και Πτολεμαΐδα.

Δυνατό μπουρίνι «χτύπησε» νωρίς το απόγευμα, την πόλη των Ιωαννίνων. Χρειάστηκαν 20 λεπτά για να μετατραπούν οι δρόμοι σε ποτάμια στο κέντρο της πόλης. Μαζί με την έντονη βροχόπτωση έπνεαν ισχυροί άνεμοι που σάρωσαν το λεκανοπέδιο.

Από θαύμα γλίτωσε ένας νεαρός , που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του , το οποίο καταπλάκωσε δένδρο που ξεριζώθηκε. Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Δείτε το βίντεο του epiruspost:

Την ίδια ώρα, σε ποτάμια μετατράπηκαν οι κεντρικοί δρόμοι στην Πτολεμαΐδα από τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή . Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι τις 20.20 η Πυροσβεστική είχε δεχθεί 168 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων. με συνολικά 50 πυροσβέστες και 20 οχήματα να επιχειρούν.

Δείτε τις φωτογραφίες από το kozan.gr

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραυματισμούς λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην πόλη της Πτολεμαϊδας, καθώς, λόγω και της σφοδρής καταιγίδας, έπεσαν σοβάδες -και σε μεγάλα κομμάτια -από πολυκατοικία έξω από καφετέρια. Δείτε την φωτογραφία του kozanimedia.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook