Καίτη Γαρμπή για τη σεξουαλική επίθεση στη Ν. Σμύρνη: «Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα, υπάρχουν άρρωστα μυαλά»

καίτη-γαρμπή-για-τη-σεξουαλική-επίθεσ-642026

Μια ανάρτηση στο Twitter έκανε η Καίτη Γαρμπή αφότου τα social media κατακλύστηκαν από δημοσιεύσεις για την υπόθεση προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας από 22χρονο στη Νέα Σμύρνη.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας, το οποίο ανάρτησε νεαρή κοπέλα και έδειχνε τον 22χρονο με το μόριο του έξω το παντελόνι να την ακολουθεί ως την πόρτα της εισόδου, κυκλοφόρησε αστραπιαία στο διαδίκτυο.

Τα περισσότερα σχόλια κατέκριναν την παραβατική συμπεριφορά του άνδρα, ωστόσο φαίνεται πως υπήρξαν και ορισμένα που έθεταν απαράδεκτα ερωτήματα, τόσο για την ώρα που η κοπέλα βρισκόταν εκτός σπιτιού, όσο όμως και για τα ρούχα που φορούσε.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή στο Twitter

Χωρίς να ονοματίζει πρόσωπα και καταστάσεις, η τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ένα tweet στο οποίο έγραφε: «Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα. Θέλουμε να κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει με ο,τι μας αρέσει και να νιώθουμε ασφαλείς! Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook