Και οι λογιστές των Χανίων στις σημερινές κινητοποιήσεις: Στο πλευρό των εμπόρων και των επιχειρηματιών εστίασης

και-οι-λογιστές-των-χανίων-στις-σημερι-1316771

Ο Σύλλογος αδειούχων Λογιστών με γραπτή του ανακοίνωση, τάσσεται υπέρ των επιχειρήσεων που οργανώνουν τις κινητοποιήσεις της Τρίτης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Δίπλα στις επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, των επιχειρήσεων Εστίασης που ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις αλλά και σε όλες τις πολλαπλά βαλλόμενες επιχειρήσεις του τόπου μας θα σταθεί ο Σύλλογος Λογιστών Ν. Χανίων ανακοινώνοντας και αυτός με την σειρά του συμπαράσταση και ομοίως τρίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 από τις 09:00 έως τις 12:00.

Ζητάμε η υγειονομική προστασία να τεθεί σε υψηλή προτεραιότητα αλλά να υποστηριχθεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και όχι με μετατροπή των επιχειρήσεων σε ελεγκτικούς μηχανισμούς. Η ενισχυτική παρουσία του Κράτους πρέπει να επικεντρωθεί στην υποστήριξη των νοσοκομείων των θέσεων και του εξοπλισμού νοσηλείας, στην αύξηση των αιθουσών εκπαίδευσης και των θέσεων των εκπαιδευτών, στην χρήση περισσοτέρων μέσων μαζικής μεταφοράς, σε σοβαρή καμπάνια της ανάγκης εμβολιασμού και όχι ενημέρωση των πολιτών από αυτοδιοριζόμενους καθοδηγητές.

Άμεσος επαναπροσδιορισμός του σχεδιασμού των μέτρων ενάντια στην πανδημία προστατεύοντας το επιχειρείν, αυτό δηλαδή που δίνει ψωμί στις οικογένειες των πολιτών.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook