Και επίσημα στην Δημοτική Αρχή ο Στέλιος Βαλυράκης – Τι πόστο αναλαμβάνει

και-επίσημα-στην-δημοτική-αρχή-ο-στέλι-1382229

Στην διοίκηση του Δήμου Χανίων αξιοποιείται από σημερα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Βαλυράκης.

Ειδικότερα, ο κ. Βαλυράκης ορίστηκε ως πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας ( ΔΟΚΟΙΠΠ) του Δήμου Χανίων.

Η μέχρι σήμερα πρόεδρος Ελένη Ζερβουδάκη συνεχίζει ως αντιπρόεδρος στον οργανισμό και παραμένει στο τιμόνι των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, ως αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής.

Ο Βαλυράκης είχε αποχωρήσει από την παράταξη Βάμβουκα μετά την απόσυρση της στήριξης του «Δήμου Ενεργών Πολιτών» προς την δημοτική αρχή.

Η Παράταξη «Δήμος Ενεργών Πολιτών» έστειλε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

Η εκλογή του νέου προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΠ ήλθε και αυτή να επιβεβαιώσει τα όσα λέγαμε τότε για τους λόγους ανεξαρτητοποίησης των 3 δημοτικών συμβούλων. Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται για όλους, κυριολεκτικά. Ως παράταξη απείχαμε από την ψηφοφορία ορισμού στην προσυμφωνημένη θέση του προέδρου του ΔΟΚΟΙΠΠ.

Απείχαμε επίσης και από την ψηφοφορία για το ΔΣ του γηροκομείου, καθώς ο δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να τοποθετήσει πρόσωπα από όλες τις παρατάξεις αλλά δεν το έπραξε. Αντίθετα λειτούργησε επιλεκτικά δείχνοντας την έλλειψη σεβασμού απέναντι στο δημοκρατικό δικαίωμα αντιπροσώπευσης όλων των παρατάξεων. Το μείζον για εκείνον είναι ο πλήρης έλεγχος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook