Και επίσημα γιορτές στα Χανιά: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς | Photos+Video

και-επίσημα-γιορτές-στα-χανιά-άναψε-το-780105

Με μία φαντασμαγορική τελετή με δεκάδες πυροτεχνήματα, πολλή μουσική και τραγούδι αλλά και πλήθος κόσμου, δόθηκε η έναρξη για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στην πόλη των Χανίων, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο προαύλιο της Δημοτικής Αγοράς.

Ο Δήμος Χανίων έβαλε τα γιορτινά του και η πόλη από σήμερα εκπέμπει σε ζεστή ατμόσφαιρα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας μαζί με τους εκατοντάδες Χανιώτες, πάτησαν το κουμπί και αμέσως τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τους τριγύρω χώρους άναψαν, με πλειάδα από πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.

Από πιο νωρίς η Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Χανίων και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων τραγουδήσουν τα κάλαντα και έδωσαν τον εορταστικό τόνο στην πόλη.

Η χαρά και η διασκέδαση δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αλλά κορυφώθηκαν με τη συναυλία από τη γνωστή καλλιτέχνιδα, Ρένα Μόρφη -a.k.a. Σούλη Ανατολή-των Imam Baildi, η οποία διασκέδασε τους συγκεντρωμένους με τραγούδια από τη συλλογή της.

Στην πλατεία της Αγοράς βρέθηκε και η ομάδα Red Action του Santa Run όπου δεκάδες Άγιοι Βασίληδες έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή, δίνοντας ένα επιπλέον ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook