Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ηθοποιός που φέτος ξεχωρίζει για την συμμετοχή του στο σήριαλ “Άγριες Μέλισσες” ήταν υποψήφιος βουλευτής και ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την οποία μάλιστα είπε: «Είναι αγαπημένη φίλη. Εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή και ό,τι έχει πει το έχει πράξει»

Ο λόγος για τον Κωστή Σαββιδάκη που υποδύεται τον παπά Γρηγόρη στο επιτυχημένο σήριαλ του Αντέννα:

«Πολύς κόσμος μου στέλνει και στο facebook αρκετά μηνύματα. Είναι πολλοί ιερείς που μου στέλνουν με σεβασμό και χαίρονται που κρατάμε τον ρόλο σε μια αξιοπρεπέστατη θέση και δεν προσβάλουμε τίποτα. Πολλοί μου ζητούν να τους εξομολογήσω, να πάω να τους κάνω τρισάγιο. Με χιούμορ βέβαια όλα αυτά» ανέφερε ο Κωστής Σαββιδάκης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Ο ηθοποιός που κατάγεται από τη Ρόδο, είχε υπάρξει υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων και ευρωβουλευτής με την «Πλεύση Ελευθερίας», στις τελευταίες εκλογές. Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσε: «Είναι αγαπημένη φίλη, εμένα με έχει πείσει ότι είναι η πιο σωστή από ό,τι έχω ακούσει γύρω και ό,τι έχει πει το έχει πράξει. Είχα κατέβει στις Ευρωεκλογές και στις Εκλογές στα Δωδεκάνησα ως βουλευτής. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρει μια γυναίκα τα πράγματα στα χέρια της».ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Πρωτο Θεμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ