Ισπανία: Συγκλονιστικό βίντεο – Τρένο περνά δίπλα από φλεγόμενο δάσος

ισπανία-συγκλονιστικό-βίντεο-τρένο-1489053

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες ενός τρένου στην Ισπανία που πέρασε δίπλα από δάσος στα βορειοδυτικά της χώρας, στο οποίο έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Twitter και αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με το τρένο να σταματά για λίγη ώρα ανάμεσα στις φλόγες, προκαλώντας φόβο στους επιβαίνοντες.

Επειτα από λίγο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του, ωστόσο τα λίγα αυτά δευτερόλεπτα αποτύπωσαν ανάγλυφα τις στιγμές αγωνίας που ζουν πολλοί κάτοικοι της Ισπανίας αυτό το διάστημα, με την ιβηρική χώρα να βρίσκεται «πνιγμένη» σε έναν μεγάλο πύρινο κλοιό.

«Ηταν πραγματικά τρομακτικό να βλέπεις πόσο γρήγορα εξαπλωνόταν η φωτιά. Εν ριπή οφθαλμού, ένας νέος θάμνος καιγόταν. Ηταν θέμα δευτερολέπτων», είπε ένας εκ των επιβατών στο Associated Press.

«Ξαφνικά η μέρα έγινε νύχτα», πρόσθεσε. «Και μπορούσαμε να μυρίσουμε ακόμη και τον καπνό μέσα στο βαγόνι».

Το περιστατικό τρόμου εκτυλίχθηκε μέσα στην αμαξοστοιχία που έκανε τη διαδρομή Μαδρίτη-Φερόλ (στη Γαλικία) και ενώ βρισκόταν σε ένα δάσος μεταξύ Σαμόρα και Σανάμπρια, στην περιφέρεια Καστίλη και Λεόν.

Για καλή τύχη των επιβατών, κανείς δεν τραυματίστηκε και το μέσο μεταφοράς κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του. Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της σιδηροδρομικής εταιρείας «Adif» στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, «η ζωή των επιβατών δεν βρέθηκε σε κίνδυνο ούτε για μία στιγμή», αν και επρόκειτο για μία τρομακτική εμπειρία.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook