Ηράκλειο: Σταμάτησαν τα έργα ανάπλασης στο κέντρο γιατί τελείωσαν οι… πλάκες | Photos

Την ώρα που η ανάπλαση του κέντρο του Ηρακλείου, στον λεγόμενο “σταυρό” της πόλης προχωρούσε με ικανοποιητικούς ρυθμούς, η έλλειψη πλακών “φρέναρε” τα έργα!

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκαν οι τελευταίες πλάκες που υπήρχαν στο εργοτάξιο, πριν να ολοκληρωθεί η πλακόστρωση, με συνέπεια οι εργασίες να σταματήσουν εν αναμονή της άφιξης νέων υλικών τα οποία έχουν παραγγελθεί. Στα καταστήματα της περιοχής οι ιδιοκτήτες τους δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους, ενώ καθημερινά καταγράφονται μικρό-ατυχήματα, καθώς είναι το πλέον πολυσύχναστο σημείο της πόλης. ”

“Εδώ και 4-5 ημέρες τα έργα έχουν σταματήσει ουσιαστικά καθώς απ’ ότι πληροφορηθήκαμε τελείωσαν οι πλάκες. Δυστυχώς, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πολλά προβλήματα στις επιχειρήσεις μας, ενώ καθημερινά βλέπουμε ανθρώπους να σκοντάφτουν ή και να πέφτουν ακόμα, λόγω των ημιτελών έργων. Πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί η ανάπλαση για να μπορέσουμε να δουλέψουμε, ενόψει και της αύξησης της τουριστικής κίνησης”, λένε χαρακτηριστικά οι καταστηματάρχες.

Γ. Αναστασάκης: Ελπίζουμε σε γρήγορη επανεκκίνηση του έργου

Την παύση των εργασιών, επιβεβαίωσε μιλώντας στο ekriti.gr, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιάννης Αναστασάκης. “Δυστυχώς η πλακόστρωση έχει σταματήσει, καθώς δεν υπάρχει απόθεμα υλικών. Μας έχει ενημερώσει ο εργολάβος του έργου ότι έχει ήδη γίνει το προηγούμενο διάστημα η παραγγελία επιπλέον πλακών, οι οποίες θα έρθουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, προκειμένου να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν τα έργα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

ekriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜε νίκη ξεκίνησε η ομάδα πόλο παίδων του ΝΟΧ στη Β’ φάση του πρωταθλήματος
Επόμενο άρθρο“Σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ” είπε για το… ΠΑΣΟΚ ο Σκανδαλίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ