«Η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή» – Τι λέει για την Χανιώτισσα μανούλα η διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου

η-ζωή-της-κρεμόταν-από-μια-κλωστή-τ-1624453

Το χαρμόσυνο νέο της ημέρας ήταν για την Τρίτη, το γεγονός πως πλέον η 17χρονη μανούλα παό τα Χανιά βρίσκεται εκτός ΜΕΘ. Η κοπέλα, όπως έγραψε νωρίτερα το zarpanews.gr (δείτε ΕΔΩ)  νοσηλευόταν διασωληνωμένη από τις 17 Δεκεμβρίου του 2022 (ΕΔΩ).

Η διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, Ευδοκία Πάνου, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV ανέφερε ότι ήταν «μια πάρα πολύ συγκινητική ημέρα σήμερα. Ήμασταν όλοι χαρούμενοι και κλαίγαμε! (…) Εμείς οι γιατροί και νοσηλευτές της ΜΕΘ για κάτι τέτοιες στιγμές ζούμε… Αυτή είναι η μεγαλύτερή μας ανταμοιβή!».

Η κ. Πάνου στάθηκε, πάντως, και στην κρισιμότητα της κατάστασης της 17χρονης, η οποία, κινδύνεψε πάρα πολλές φορές κατά την 50ημερη νοσηλεία της στη ΜΕΘ. «Ειδικά όταν ήρθε τα πρώτα δύο 24ωρα η κατάσταση της ήταν τραγική.  Δώσαμε μαζί μια τεράστια μάχη: Οι χειρουργοί, οι γυναικολόγοι, οι γιατροί και οι νοσηλευτές της ΜΕΘ. 50 μέρες έκατσε σε εμάς!», ανέφερε η κ. Πάνου συμπληρώνοντας ότι «κατά τη διάρκεια της νοσηλείας κινδύνεψε πάρα πολλές φορές η κοπέλα, η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή!».

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό είναι υγιέστατο από την πρώτη στιγμή ενώ και ο τοκετός είχε εξελιχθεί χωρίς προβλήματα.

Ωστόσο, το ίδιο βράδυ, εντελώς απρόσμενα η λεχώνα είχε παρουσίαση ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα με σηπτικό σοκ.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook