Η ζωή ενός Άγγλου άλλαξε όταν συνάντησε τους γονείς του άντρα που σκότωσε με μια γροθιά

η-ζωή-ενός-άγγλου-άλλαξε-όταν-συνάντησ-1446059

Το 2011 ένας νεαρός Άγγλος άφησε σε κώμα με μια γροθιά έναν 28χρονο που κατέληξε μερικές μέρες αργότερα.

Για χρόνια ένας άνδρας στην Αγγλία ζούσε με τους δικούς του δαίμονες, ωστόσο μια αναπάντεχη συνάντηση έμελλε να τους ξορκίσει. Το 2011 ο 19χρονος Jacob Dunne έριξε μια γροθιά σε έναν άγνωστο άνδρα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Λίγο αργότερα οι φίλοι που ήταν μαζί του, τον ενημέρωσαν ότι η αστυνομία τους έκανε ερωτήσεις και έφτασαν στην ταυτότητά του.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στον Guardian, ο Dunne είπε ότι η αστυνομία του τηλεφώνησε ζητώντας του να παραδοθεί. Όταν παρουσιάστηκε για ανάκριση ως ύποπτος για φόνο, έμαθε ότι ο 28χρονος άνδρας που σπούδαζε ιατρική πέθανε έπειτα από εννέα μέρες που ήταν σε κώμα.

Ο Dunne καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε 30 μήνες φυλάκιση, λόγω ελαφρυντικών παραγόντων, αφού το ποινικό του μητρώο ήταν «καθαρό». Μερικά χρόνια αργότερα κατάφερε να επαναφέρει το ζωή του στον ίσιο δρόμο εξαιτίας των γονιών του θύματός του. Μάλιστα, έγραψε και ένα βιβλίο για την γροθιά που του άλλαξε τη ζωή.

Οι γονείς του θύματος αναζητούσαν απαντήσεις στα «γιατί» τους και έτσι αποφάσισαν να συναντήσουν τον δολοφόνο του γιου τους, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν πως πέθανε το παιδί τους και για ποιον λόγο ο άνδρας που του έριξε τη γροθιά κατάφερε να εκτίσει την ποινή του μόλις σε 14 μήνες. Τους συνάντησε 2,5 χρόνια από την στιγμή που του έγραψαν για πρώτη φορά και ο Dunne λέει ότι έκτοτε έχουν κρατήσει επαφές.

Ο Dunne εξήγησε πως η αποτυχία του στο σχολείο ήταν η αιτία του τραγικού περιστατικού. «Ένιωσα αποτυχημένος επειδή είχα αποτύχει στο σχολείο, αλλά το έκρυψα με το να κάνω τον θαρραλέο. Έμπλεξα με σκληρούς ανθρώπους και έγινα και εγώ το ίδιο», ανέφερε. Μάλιστα, τόνισε πως βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς έφτιαξε ξανά τη ζωή με τις συμβουλές που του έδωσαν οι συγγενείς του ανθρώπου που σκότωσε.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook