Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου σπάει τη σιωπή της για τις θυρίδες του Άκη – “Δεν προσδοκώ οφέλη”

Ένα θρίλερ με θυρίδες σε τράπεζα του εξωτερικού, στις οποίες ενδέχεται να υπάρχουν ποσά για τα οποία καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες.

Η χήρα Βίκυ Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ του ANT1, θα παραδώσει τα στοιχεία στις ελληνικές Αρχές, επιδιώκοντας την ηθική της αποκατάσταση.

«Μέσα στα χαρτιά ανακαλύφθηκαν κάποιοι αριθμοί, είναι αυτοί, καταλαβαίνετε δεν μπορώ να σας τους δείξω, οι οποίοι αντιστοιχούν σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού» ανέφερε ο δικηγόρος της.

Το περιεχόμενο και οι δικαιούχοι του, όταν αυτοί αποκαλυφθούν μετά από έρευνα που θα ζητήσει να γίνει η χήρα του πρώην υπουργού, ίσως λύσουν το μεγάλο μυστήριο με τα χρήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ και για τα οποία φυλακίστηκε ο Άκης και η Βίκυ Τζοχατζοπούλου.

Η Βίκυ Τζοχατζοπούλου μέσω νομικών ενεργειών θα ζητήσει να διερευνηθεί ποιοι είναι οι δικαιούχοι των θυρίδων αυτών και ποιο είναι το περιεχόμενό τους.

«Δεν έχω και δεν θα μπορούσα να έχω ή να προσδοκώ οφέλη από τις ενέργειές μου. Οδηγός και επιθυμία μου είναι μόνο η ηθική δικαίωση και η αποκατάσταση του ονόματός μου και του ονόματος του παιδιού μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Το επόμενο βήμα είναι μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε σε ποιον ανήκουν» σημείωσε ο δικηγόρος.

Πηγή: in.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τώρα που πήραν χαμπάρι ότι οι θυρίδες είναι άδειες γιατί τις άδειασαν οι συνεργάτες τους όσο τους είχαν μέσα στη φυλακή εκδικουντε και προσπαθούν να αθωοποιηθουν μετρεποντας τις άδειες θυρίδες σε κολημπυθρα του Σιλωάμ ! !
    Εντωμεταξύ μεταξύ η χήρα φαίνεται βγήκε από το ……πένθος της για το παλικάρι της και έβγαλε στην λαϊκή τα καλούδια της ! Που βεβαιώνει ότι οι θυρίδες είναι ΑΔΕΙΕΣ ! Θα το ρίξουμε κορώνα γράμματα να γελάσουμε η να σκάσουμε από τα γέλια !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ