Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχρισε ιππότη τον γιατρό της

η-βασίλισσα-ελισάβετ-έχρισε-ιππότη-το-1324309

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχρισε ιππότη η ίδια τον επικεφαλής γιατρό των Ανακτόρων, σε μία τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η Βασίλισσα Ελισάβετ, σε μία ιδιωτική τελετή, απένειμε την τιμή στον καθηγητή Χιου Τόμας, που είναι επικεφαλής γιατρός του ιατρικού βασιλικού οίκου και προσωπικός γιατρός της ίδιας.

Η πριγκίπισσα Άννα πραγματοποίησε την απονομή του τίτλου στους υπόλοιπους, αλλά πιθανόν η βασίλισσα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον σερ Χιου, τον θεράποντα ιατρό της ίδιας και της βασιλικής οικογένειας τα τελευταία 15 χρόνια. Ο γιατρός παρακολουθούσε και τον Δούκα του Εδιμβούργου ως τον θάνατό του τον Απρίλιο.

Αυτή η απόδοση τιμής στον γιατρό έρχεται εν μέσω αυξανόμενης ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας, αφού η 95χρονη βασίλισσα ακυρώνει τις δημόσιες εμφανίσεις της και τα προγραμματισμένα καθήκοντά της λόγω προβλημάτων υγείας. Πιθανόν να ήταν ο καθηγητής Χιου Τόμας που συνέστησε στη βασίλισσα να παραμείνει στο νοσοκομείο στις 20 Οκτωβρίου ώστε να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα η Βασίλισσα επιστρέφει σταδιακά στον δημόσιο βίο αναλαμβάνοντας ελαφρά καθήκοντα. Χαμόγελα σκόρπισε η παρουσία της στη διπλή βάπτιση των εγγονών της πριγκίπισσας Ευγενίας και Ζάρα Τίνταλ, που βάπτισαν τους γιους τους, την Κυριακή. Υπήρχαν φόβοι ότι δεν θα παρίστατο, αλλά τελικά 11 ώρες πριν από το μυστήριο αποφάσισε ότι ήταν σε θέση να παρευρεθεί και να βρεθεί ανάμεσα σε αγαπημένα μέλη της οικογένειάς της.

Σήμερα η βασίλισσα δέχθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσοορ τον διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας. Η ίδια εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook