Η τύχη του χαμογέλασε: Το αεροσκάφος του έπεσε σε παραλία και βγήκε ζωντανός

η-τύχη-του-χαμογέλασε-το-αεροσκάφος-το-1569599

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν αυτόπτες μάρτυρες όταν είδαν έναν πιλότο να βγαίνει ζωντανός από αεροπλάνο που είχε πέσει σε παραλία της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Ένας από αυτούς περπατούσε στην παραλία με έναν ανιχνευτή μετάλλων, όταν άκουσε έναν ισχυρό θόρυβο. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έτρεξε προς το αεροπλάνο φωνάζοντας: «Θεέ μου! Κάποιος μόλις συνετρίβη».

Πλησίασε στο σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένα κι άλλα άτομα για να βοηθήσουν, όμως με έκπληξη είδαν τον πιλότο να βγαίνει ζωντανός. Ο πιλότος πετούσε πάνω από την περιοχή για να επιθεωρήσει τις ζημιές που είχε προκαλέσει ο τυφώνας Νικόλ την περασμένη εβδομάδα, όταν έπαθε βλάβη ο κινητήρας του αεροπλάνου. Έτσι αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

«Το άκουσα να πέφτει στο νερό, νωρίτερα δεν είχα ακούσει τίποτε και τότε το είδα να αναποδογυρίζει. Αυτό είναι το τρελό, ήμουν εντελώς ανυποψίαστος. Ο πιλότος προσπαθούσε να το προσγειώσει στην παραλία, αλλά εγώ ήμουν στο δρόμο του. Μέχρι να αναποδογυρίσει το αεροπλάνο, ο τύπος στεκόταν εκεί όρθιος μέσα στο νερό. Πρέπει να πρόλαβε να πήδηξε», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook