Η Sony βγάζει ξανά… Walkman μετά από 40 χρόνια -Θα παίζει μουσική από Spotify και YouTube, πόσο θα στοιχίζει

η-sony-βγάζει-ξανά-walkman-μετά-από-40-χρόνια-θα-πα-1650864

Η Sony επαναφέρει το δημοφιλές Walkman, το οποίο φυσικά δεν θα χρησιμοποιεί πλέον κασέτες ή CD, αλλά θα παίζει μουσική μέσω stream ή download.

Το Sony Walkman NW-A306 (ονομάζεται επίσης NW-ZX707 σε ορισμένες περιοχές) αποτελεί νέα προσθήκη σε μια κατηγορία, που τείνει να εξαφανιστεί εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόκειται για την κατηγορία των φορητών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής/ήχου.

Παρότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτό το κομμάτι, η Sony υπόσχεται μια εμπειρία ακρόασης υψηλότερης πιστότητας με την τεχνολογία DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) που υποστηρίζεται από τεχνητή νοημοσύνη.

Το νέο Sony Walkman NW-A306

Η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια Sony Walkman, το NW-A306, είναι εξοπλισμένο με WiFi και οθόνη αφής 3,6 ιντσών για εύκολη πλοήγηση. Μπορείτε επίσης να χειρίζεστε τις βασικές λειτουργίες αναπαραγωγής με τα φυσικά πλήκτρα, ενώ η μπαταρία παρέχει χρόνο ακρόασης έως και 36 ώρες. Το NW-A306 επιτρέπει μόνο τη ροή μουσικής (streaming) μέσω WiFi.«Τρέχει» με Android 12 και διαθέτει υποστήριξη Bluetooth 5.0 για να συνδέσετε τα αγαπημένα σας ασύρματα ακουστικά, ενώ υποστηρίζει αρκετές διαφορετικές κωδικοποιήσεις ήχου, για εμπειρία ήχου υψηλής ευκρίνειας. Συνδυάζεται με τον ενισχυτή ήχου S Master HX και υπόσχεται άνετη αναπαραγωγή μουσικής για audiophiles.

Το Sony Walkman NW-A306 / NW-ZX707 είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στην τιμή των €400. Δεν είναι ακόμη σαφές αν θα κυκλοφορήσει επίσημα και στην Ελλάδα.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook