Η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης | Photos + Video

η-ορκωμοσία-του-νέου-περιφερειακού-συ-911314

Στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στην πλατεία λιονταριών στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης, όπως προέκυψε μετά τις εκλογές του Μαΐου.

Παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου, αλλά και δημάρχων από όλο το νησί, οι νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι ορκίστηκαν για τη νέα θητεία, να υπηρετήσουν με τιμή και ανιδιοτέλεια την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κατάμεστος ο χώρος που στεγάζει τη Δημοτική πινακοθήκη Ηρακλείου από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες των νέων περιφερειακών συμβούλων, που παρευρέθηκαν στην τελετή.

Η τελετή ξεκίνησε με την θρησκευτική δοξολογία προεξάρχοντος του σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ.Ειρηναίου, ενώ ακολούθησε ο όρκος των νέων περιφερειακών συμβούλωνΣτην ομιλία του στο βήμα ο επανεκλεγμένος επί τρίτη συναπτή θητεία περιφερειάρχης Κρήτης είπε ότι η νέα περιφερειακή αρχή είναι τομή και κάλεσε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους με τη συνδρομή τους να είναι συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι στη νέα προσπάθεια.

«Επιβάλλεται να έχουμε νέες θέσεις και προτάσεις για την κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, για τις θαλάσσιες και αεροπορικές συνδέσεις, για τη διαχείριση απορριμμάτων και άλλες δυσχερείς του τόπου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Τόνισε δε ότι πρόκειται να είναι η κορυφή των δεσμεύσεων και των προτεραιοτήτων η κατασκευή του νέου ΒΟΑΚ από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook