Η ώρα στα Χανιά άλλαξε… νωρίτερα! Άγνοια κινδύνου από εφήβους που ανέβηκαν ανενόχλητοι στο Ρολόι | Video

Σε κάποιους η σκέψη να βρεθούν στην κορυφή του Ρολογιού στον Δημοτικό Κήπο προκαλεί ζάλη, σε άλλους… ενθουσιασμό.

Μια παρέα εφήβων μάλλον δεν είχε τι να κάνει και προτίμησε το δεύτερο. Τα παιδιά λίγες μέρες πριν ανέβηκαν όλη την σκαλωσιά μέχρι πάνω στο ρολόι και άλλαξαν την ώρα.

Οι ίδιοι μάλιστα ανάρτησαν περήφανοι το «κατόρθωμά» τους στα κοινωνικά δίκτυα, περιμένοντας προφανώς να λάβουν θαυμασμό, αγνοώντας όμως τον τεράστιο κίνδυνο, αφού σε τέτοιο ύψος και περπατώντας πάνω σε σκαλωσιές μέσα στη νύχτα ρισκάρεις ακόμα και την ζωή σου ανεβαίνοντας χωρίς μέτρα προστασίας.

Ανάλογο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε και τη νύχτα του Σαββάτου, όταν άγνωστοι ανάρτησαν πανό ενάντια στον φασισμό και τις παρελάσεις, ενώ άλλοι έφηβοι το έχουν επαναλάβει ξανά, μάλιστα μέρα-μεσημέρι.

Φωτογραφία Γιάννης Μυλωνάκης

Οι αρμόδιοι θα πρέπει, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, να βρουν μια λύση, πριν γίνει το ρολόι το νέο… hot σημείο της πόλης και ανεβαίνουν από ριψοκίνδυνοι έφηβοι μέχρι ρομαντικά ζευγαράκια για να δουν τη θέα, αφού ο κίνδυνος καραδοκεί.

zarpanews.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρχίζω να πιστεύω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι με τα ίδια μέσα. Αναρτήστε πανό “το καλύτερο σαπούνι το κάνει το κομμούνι” να γίνει τζέρτζελο…

  2. Μια χαρα το κοβω,μπαρεμου εχουνε διαβασει ιστορια και ξερουνε για το λεσι το μεταξα και τις γερμανοφερμενες παρελάσεις του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ