Η ομορφότερη παραλία της Ελλάδα είναι -με διαφορά- και η πιο επικίνδυνη

η-ομορφότερη-παραλία-της-ελλάδα-είναι-1230533

Μπορεί ο Ιούνιος να μην μας έχει ακόμα χτυπήσει την πόρτα, οι περισσότεροι από εμάς, όμως, γνωρίζουμε από τώρα πού ακριβώς θα μας βρουν τα καλοκαιρινά πρωινά μας.

Οι πιο οργανωμένοι, πιθανότατα κρατούν ήδη τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στα χέρια τους, όντες έτοιμοι να επιβιβαστούν στο πλοίο για κάποιο από τα δεκάδες πανέμορφα νησιά της Ελλάδας που εδώ και μήνες διαφημίζονται από τα διεθνή Μέσα.

Το δικό μας μενού σήμερα έχει… Κεφαλονιά.

Η αλήθεια είναι πως γνωρίζοντας την «αρχόντισσα του Ιονίου» – όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν- δύσκολα θα καταφέρεις να μην την εντάσσεις στη λίστα των καλοκαιρινών προορισμών σου κάθε, μα κάθε χρόνο.

ΑργοστόλιΛηξούρι και Άσσος υποδέχονται κάθε χρόνο τους πιο απαιτητικούς παραθεριστές που ζητούν τα πάντα από τις διακοπές τους: ονειρικές παραλίες, νερά – κρύσταλλο (περισσότερο από ό,τι ένας μαθημένος στο Αιγαίο μπορεί να διαχειριστεί!), υπέροχο, νησιώτικο φαγητό και «ζεστούς» ανθρώπους έτοιμους να σε ξεναγήσουν, να σε κεράσουν τα καλούδια τους και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις για να γνωρίσεις το νησί όπως ακριβώς του αρμόζει.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook