Η Μαρία Λαζαρίδου εξηγεί γιατί άφησε το σχολείο στα 16 της

η-μαρία-λαζαρίδου-εξηγεί-γιατί-άφησε-τ-1215046

Η Μαρία Λαζαρίδου αποχώρησε πριν από λίγες εβδομάδες από το MasterChef 5.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για την εμπειρία της στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και τον λόγο που την έκανε να σταματήσει το σχολείο στα 16 της χρόνια.

Για την εμπειρία της στο «MasterChef», αρχικά δήλωσε: «Ήταν εξαιρετική και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν εμπειρία ζωής και χαίρομαι που την τόλμησα ξανά», ενώ για το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την αποχώρησή της: «Μου έλειψαν η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Έτσι, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τους μιλήσω και να τους δω. Και φυσικά να παίξω με τον γατούλη μου, τον Lucky».

Οσον αφορά στο μέλλον της, η νεαρή μαγείρισσα είπε: «Έχω αρκετούς επαγγελματικούς στόχους μαγειρικά για το μέλλον, ήταν μεγάλο εφόδιο η συμμετοχή μου. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, όπως κάνω τα τελευταία επτά χρόνια».

Τέλος, σχετικά με το νεαρό της ηλικίας της και την εμπειρία της, δήλωσε: «Από 16 χρόνων δουλεύω. Δούλεψα πρώτη φορά σεζόν στην Κρήτη, παράτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου για να σπουδάσω μαγειρική και έχω φτάσει μέχρι τη θέση της μαγείρισσας Α. Έχω κάνει και τρεις χειμερινές σεζόν στη Βοστόνη».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook