Η Μαρία Χίνου κατεβαίνει στον Δήμο Πλατανιά με τον Μαλανδράκη

η-μαρία-χίνου-κατεβαίνει-στον-δήμο-πλα-856577

Την απόφασή της να είναι υποψήφια στον Δήμο Πλατανιά με τον Γιάννη Μαλανδράκη εξηγεί η αρχιτέκτονας Μαρία Χίνου. Όπως λέει η ίδια, «σε μια εποχή που αξίες και προσπάθειες αποδοκιμάζονται, οφείλουμε να παλέψουμε για ορθή ανάπτυξη, δημιουργική συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας, για σεβασμό στο δημόσιο χώρο, για υποδομές αντίστοιχες των ημερών μας, για ασφάλεια και αναβάθμιση της καθημερινότητας μας, για υγιής επιχειρηματικότητα»

Γράφει χαρακτηριστικά:

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, διπλωματούχος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Γιαννικάκη, διακοσμητή και έχουμε δυο παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο του Μάλεμε. Συνοδεύω την επαγγελματική και οικογενειακή μου πορεία, με μια παράλληλη ενασχόληση με τα κοινά, γεγονός που μου προσφέρει πολλές φορές τη δυνατότητα να συνεργάζομαι με ανθρώπους με όραμα και στόχους. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από δυναμικές ομάδες ικανών πολιτών, επιτεύχθηκαν στόχοι σημαντικοί για την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και την βελτίωση και θωράκιση του τόπου μας. Αυτό με έχει γεμίσει με την αποφασιστικότητα και με το αίσθημα ευθύνης ,ότι η προσπάθεια δεν πρέπει να σταματάει ποτέ.

Η γνώση και η εμπειρία που απορρέει από τη φύση του επαγγέλματος μου, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που έχω αποκτήσει στη συνεργασία ανθρώπων με κοινό όραμα, μου διαμορφώνει την πρόθεση και τη ψυχική ανάγκη, να ενσωματώσω τη δυναμική μου, σε ένα πλέγμα κοινής ανθρώπινης προσπάθειας , στο περιβάλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι βαρυσήμαντος, εξασφαλίζει την αποκέντρωση, την στήριξη της επαρχίας και της ενδοχώρας. Ζητούμενο είναι η ενιαία διαχείριση των προβλημάτων,η πρόβλεψη των αναγκών και η ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Πρόκληση είναι να βρίσκονται λύσεις άμεσης απόδοσης του δημόσιου τομέα. Η άρτια οργάνωση είναι κλειδί, για την υλοποίηση οποιασδήποτε απόφασης και η πετυχημένη συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, κλειδί για υγιής ανάπτυξη.

Ως εκτούτου, συμμετέχω, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Εκλογική Περιφέρεια της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, στην ικανή ομάδα του Δημου Πλατανιά, «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ,που με την καθοδηγητική ικανότητα το Δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη, έχει αποδείξει οτι μπορεί να οραματιζεται και να διεκδικεί έργα μεγάλης εμβέλειας για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

ΧΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου

Είμαι εν ενεργεία:

– Διπλ. Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π.

– Μέλος Δ.Σ. ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Κρήτης

– Μέλος Δ.Σ. ΕΑΚ ΧΑΝΙΩΝ , Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων Γ. Γ. Αθλητισμού

– Μέλος Αντιπροσωπείας Χανίων ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων

Εχω διατελέσει:

– Γραμματεία Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων Τμήμα ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

– Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μάλεμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook