Η Μαράια Κάρεϊ δεν είναι τελικά η «βασίλισσα των Χριστουγέννων»

η-μαράια-κάρεϊ-δεν-είναι-τελικά-η-βασί-1568403

Μπορεί για όλους εμάς τα Χριστούγεννα να ξεκινούν και επίσημα όταν ακούσουμε για πρώτη φορά το «All i want for Christmas is you» της Μαράια Κάρεϊ, όμως, φαίνεται πώς το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ έχει διαφορετική άποψη.

Η αίτηση της αγαπημένης τραγουδίστριας του εμβληματικού χριστουγεννιάτικου τραγουδιού για το εμπορικό σήμα (trademark) του ψευδώνυμου «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» απορρίφθηκε.

Το εμπορικό σήμα θα της έδινε το νόμιμο δικαίωμα να εμποδίζει άλλους να χρησιμοποιούν τον τίτλο σε μουσική και εμπορεύματα.

Ο Carey απέτυχε ακόμη να φέρει ως εμπορικό σήμα τη συντομογραφία «QOC» και «Princess Christmas».

Η σταρ έχει συνδέσει το όνομά της με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων από την κυκλοφορία του iconic κομματιού το 1994.

Ολοκληρώνοντας ένα ταξίδι 26 ετών, το νεορταστικό κλασικό κομμάτι έφτασε τελικά στο No 1 στο UK singles chart το 2020.

Η Ελίζαμπεθ Τσαν, που είχε χαρακτηρίσει την 52χρονη σταρ στο περιοδικό «The New Yorker» ως «βασίλισσα των Χριστουγέννων» το 2018, επέκρινε την Κάρεϊ για την προσπάθειά της να βγάλει λεφτά από αυτό.

Η Τσαν σχολίασε αρνητικά τις κινήσεις της Κάρεϊ, επιχειρώντας να εμποδίσει την απόκτηση της άδειας για τη χρήση του ψευδωνύμου, λέγοντας «τα Χριστούγεννα είναι για όλους. Υπάρχουν για τα μοιραζόμαστε. Όχι για να μας ανήκουν».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook