Η Μάγισσα: Το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

η-μάγισσα-το-πρώτο-τρέιλερ-της-νέας-σει-1699291

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αποκαλύπτεται σιγά σιγά, τόσο με τις νέες σειρές που θα εντάξει στο πρόγραμμά του από τον Σεπτέμβριο, όσο και με τα υπόλοιπα project που ετοιμάζονται.

Το απόγευμα της Πέμπτης βγήκε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της σειράς «Η Μάγισσα» (δείτε ΕΔΩ)

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και όπως είναι φυσικό μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1, το κανάλι είδε πολύ θετικά το νέο σενάριο των Τσαμπάνη – Καλκόβαλη. Με τη συνεργασία του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο να εντυπωσιάσει.

Η νέα σειρά «Η Μάγισσα» με την Έλλη Τρίγγου στον πρωταγωνιστικό ρόλο ζει σε πυρετώδεις ρυθμούς τα γυρίσματα, καθώς θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και φιλοδοξεί να μπει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης.

Η σειρά είναι εποχής και θα ταξιδέψει το τηλεοπτικό κοινό πίσω στο 1818. Ξεκινά λίγο πριν την Ελληνική Επανάσταση. Ακολουθεί την εποχή που οι Έλληνες ετοιμάζονταν για να ξεσηκωθούν απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Παράλληλα η υπόθεση ακολουθεί δύο οικογένειες οι οποίες έχουν μια μεγάλη βεντέτα ανάμεσα τους. Προκειμένου να υπάρξει συμφιλίωση γίνεται ένας γάμος, μόνο που όταν το μωρό του ζευγαριού θα βρεθεί νεκρό ξεκινά ένας εφιάλτης.

Το νεογέννητο στα 40μερα του εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας, βλέπει όραμα πως το μωρό βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη και φυσικά ως «μάγισσα», κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο εκείνη την εποχή.

«Η Μάγισσα» πρόκειται να ολοκληρωθεί σε 60 επεισόδια περίπου και εκτός από την Έλλη Τρίγγου, πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Λέχου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Τάσος Νούσιας, ο Αναστάσης Ροϊλός και ο Νίκος Ψαρράς.

Το πρώτο τρέιλερ της Μάγισσας:

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook