«Η Μάγισσα»: Ξεκίνησαν γυρίσματα οι ηθοποιοί – Με πρωτοποριακά σκηνικά η νέα σειρά του ΑΝΤ1 – Πότε θα κάνει πρεμιέρα

η-μάγισσα-ξεκίνησαν-γυρίσματα-οι-ηθ-1688711

Με πρωτοποριακά οπτικά εφέ και σκηνικά, για τα δεδομένα των εγχώριων σειρών, προχωρούν τα γυρίσματα της σειράς «Μάγισσα», σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου και σε σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη για τον ΑΝΤ1.

Η σειρά, που διαδραματίζεται στην προεπαναστατική Μάνη το 1818, περιλαμβάνει πολύ απαιτητικά γυρίσματα με μάχες σε πειρατικά καράβια, που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τη σειρά, και αιμοτοχυσίες σε σκηνές μεγάλης κλίμακας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Μάνη, Αθήνα, Μαραθώνα και Σπάτα ενώ δεν θα μείνει… ανεκμετάλλευτο και το «Διαφάνι», το χωριό που ζούσαν οι ήρωες των «Άγριων Μελισσών».

Το «Διαφάνι» είχε στηθεί στα Σπάτα και έχει αποφασιστεί να προστεθούν κάποια σκηνικά και να γυριστεί εκεί ένα κομμάτι της σειράς «Η Μάγισσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά ειδικά οπτικά εφέ για τις σκηνές δράσης. Στη «Μάγισσα» κατασκευάζονται ειδικά σκηνικά που αναπαριστούν πιστά πύργους αλλά και λαϊκές αγορές της εποχής εκείνης.

Τη σειρά θα «ντύσει» με πρωτότυπη μουσική ο Alex Sid, μέλος και της dream team των «Αγριων μελισσών», ενώ ήδη έγινε η ηχογράφηση του μουσικού θέματος της «Μάγισσας» με ορχήστρα.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα – Οι πρωταγωνιστές

Η «Μάγισσα» ζ θα βγει στον «αέρα» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα μέσα από την συχνότητα του Ant1. Το «ναι» στην σειρά του Ant1 εκτός από την Έλλη Τρίγγου έχουν πει η Κατερίνα Λέχου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Τάσος Νούσιας, ο Αναστάσης Ροϊλός και ο Νίκος Ψαρράς.

Η υπόθεση της σειράς εποχής

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Μάγισσας», οι τηλεθεατές θα δουν την Έλλη Τρίγκου η οποία θα υποδυθεί μια υπηρέτρια η οποία θα περπατήσει σε δύσβατα και γεμάτα αγκάθια, μονοπάτια.

Η υπόθεση της νέας σειράς: Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δυο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας τεράστιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσα τους όμως ο περίγυρος τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση. Οι δυο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό.

Το μέλλον του όμως δεν είναι λαμπερό… Το νεογέννητο στα 40μερα του εξαφανίζεται προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας, βλέπει όραμα πως το μωρό βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και ενημερώνει για το μακάβριο όραμα της.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη και φυσικά ως «μάγισσα», κάτι το οποίο ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο εκείνη την εποχή.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητα της υπηρέτριας αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί.

Το μεγάλο μαρτύριο όμως για την νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι;

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook