Η Κρήτη ψηφίζει Αρναουτάκη – Μεγάλη αποδοχή δείχνει δημοσκόπηση της GPO

η-κρήτη-ψηφίζει-αρναουτάκη-μεγάλη-απ-1460464

Υψηλά τα ποσοστά αποδοχής του έργου του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη στην δημοσκόπηση της GPO στην Κρήτη.

Το 63,8% των Κρητικών “ψηφίζει Αρναουτάκη” στο γενικό σύνολο του νησιού καθώς αναγνωρίζει ως θετικό το έργο του στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης. Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Αθηναϊκής εφημερίδας ”Παραπολιτικά” και δημοσιεύτηκε στην έκδοση του Σαββατοκύριακου.

Ιδιαίτερα μάλιστα χαρακτηριστικό στοιχείο της δημοσκόπησης, είναι τα υψηλά ποσοστά αποδοχής του Περιφερειάρχη όπως 68,6% στην εκλογική Περιφέρεια του Ηρακλείου, την μεγαλύτερη της Κρήτης, ενώ εντύπωση προκαλεί η επισήμανση της GPO ότι, στην νέα αυτή δημοσκόπηση, η αποδοχή του έργου του κ Αρναουτάκη είναι κατά έξι μονάδες αυξημένη στην Κρήτη σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση του Ιανουαρίου. Η δημοσίευση της δημοσκόπησης για την Περιφέρεια γίνεται παράλληλα σε δισέλιδη δημοσίευση δημοσκόπησης ως αναφορά τους εκλογικούς συσχετισμούς των κομμάτων στην Κρήτη. Ειδικότερα στην αξιολόγηση της GPO για τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, αναφέρει:“Στο σύνολο της διοικητικής περιφέρειας, το 63,8% των Κρητικών δηλώνουν πολύ και αρκετά ικανοποιημένοι από το έργο του Σταύρου Αρναουτάκη, ποσοστό αυξημένο κατά περίπου έξι ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τη μέτρηση του Ιανουαρίου. Το έργο του περιφερειάρχη εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερο βαθμό ικανοποίησης στους νομούς Ηρακλείου (68,6%) και Ρεθύμνου (61,8%), ενώ οι θετικές απόψεις είναι πλειοψηφικές, με χαμηλότερα ωστόσο ποσοστά στους νομούς Χανίων, με 52%, και Λασιθίου, με 53,2%.”

zarpanews.gr

2 thoughts on “Η Κρήτη ψηφίζει Αρναουτάκη – Μεγάλη αποδοχή δείχνει δημοσκόπηση της GPO

  1. Να- αποδειχνεται ότι οι Κρητικοί πάντα ψηφίζουν σαν μπουνταλάδες και λαμόγια ! Από την μια διαμαρτύρεστε συνέχεια για το δρόμο που γκρεμιστήκατε, το ρέμα που σας έπνιξε, τους σεισμοπλεικτους που παραμένουν στην αθλιότητα, κλπ κλπ και από την άλλη ψηφίζετε τον ίδιο άνθρωπο που έχετε μόνιμα περιφερειάρχη γιατί δεν έχει χάσει τραπέζι για τραπαεζι και πανηγύρι για πανηγύρι ! Το έργο του που αναφέρετε μπορείτε να μας το αναφέρετε χρόνο με χρόνο ποσά και τι έχει κάνει ? Εκτός και αν σας έδωσε τον …..λόγο του ότι έχει κάνει έργο ! Και οταν λέμε έργο εννοούμε έργο που να είναι για το όφελος του κρητικού λαού όχι του ξενοδόχου η του κολλητού Κεφαλογιαννη, του Μητσοτακη κλπ. Ξυπνήστε ρέ, οι Αρκαλοχωριυες είναι τώρα δυο τρία χρόνια στα κοντέινερ σαν πρόσφυγες και οι πρόσφυγες ζουνε μέσα σε διαμερίσματα με κλιματισμό, επιδόματα, τζάμπα γιατρούς, νοσοκομεία, φάρμακα κλπ. Μια ζωή ……έξυπνοι μπουνταλάδες και το νησί μια τεράστια εστία εγκλήματος, σκουπιδιού, βρωμιας και ναρκωτικών ! Ωραίο παράδεισο φτιάχνετε για τα κοπέλια σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook