Η «κουτοπονηριά» του κυβερνητικού εκπροσώπου

η-κουτοπονηριά-του-κυβερνητικού-εκ-1365065

Οι «επισκέψεις» και πολύ περισσότερο οι επιθέσεις σε σπίτια πολιτικών, δημοσιογράφων κοκ, είναι επικίνδυνο φαινόμενο για τον ομαλό (όσο ομαλός είναι) δημόσιο βίο και πρέπει να σταματήσει.

Δέστε όμως την κουτοπονηριά του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι χθες:

«Το σπίτι του Υφυπουργού για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη και το γραφείο του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλη Διγαλάκη, δέχτηκαν επίθεση με μπογιές από θρασύδειλους τραμπούκους.

Περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις την απόλυτη καταδίκη των επιθέσεων αυτών, αλλά και των όποιων τοξικών και χυδαίων δικαιολογιών επικαλούνται οι αυτουργοί τους».

Αμέσως, δηλαδή, να αφήσει υπονοούμενα για τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης ότι καλύπτουν ή και ενθαρρύνουν τις επιθέσεις!

Το ζητούμενο όμως κ. Οικονόμου να συλλάβετε και κάποιους! Εδώ στο σπίτι του Πορτοσάλτε πήγαν τόσες φορές κα δεν πιάσατε ούτε έναν!

Μυστήρια πράγματα για μια τόσο επιτυχημένη κυβέρνηση!

ΥΓ: Νάταν τίποτα κοριτσάκια στα Εξάρχεια που διαμαρτύρονταν για τους βιασμούς όμως, ε; (Το βίντεο βλέπετε μιλάει από μόνο του).

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook