«Η Κίσσαμος θα αλλάξει όψη» – Σύσκεψη παρουσία Αρναουτάκη – Καλογερή για τα έργα στην περιοχή | Photos + Video

η-κίσσαμος-θα-αλλάξει-όψη-σύσκεψη-π-1252123

Στην Κίσσαμο βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή για συνάντηση με τον δήμαρχο, Γιώργο Μυλωνάκη.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε επίσης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Αντώνης Παπαδεράκης, αλλά και εκπρόσωποι φορέων της Κρήτης και της Κισσάμου, με τα έργα που έχουν ξεκινήσει στην περιοχή να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της συζήτησης, με στόχο την υποστήριξη των τεχνικών έργων και την όσο δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωσή τους, ώστε η ζωή των κατοίκων του Δήμου να αναβαθμιστεί το συντομότερο δυνατόν.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης μίλησε για τη σημασία της απορρόφησης των πόρων που έχουν απελευθερωθεί, ενώ ο Νίκος Καλογερής έκανε λόγο για οργασμό έργων στην περιοχή, με το σύνολο των παρευρισκομένων να συμφωνούν οτι μέσα στα επόμενα χρόνια η Κίσσαμος θα αλλάξει όψη, όπως επισήμανε και ο δήμαρχος Κισσάμου.

 

One thought on “«Η Κίσσαμος θα αλλάξει όψη» – Σύσκεψη παρουσία Αρναουτάκη – Καλογερή για τα έργα στην περιοχή | Photos + Video

  1. Γνώση συμπυκνωμένη ρε φίλε… Και ούτε ένα νόπμελ, μια παγκόσμια αναγνώριση – να μην πω διαγαλακτική!

    Ανατριχίλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook