Η κακοκαιρία βάζει στην άκρη τις ψυχαγωγικές εκπομπές – Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα των σταθμών

Η κακοκαιρία Ελπίδα επελαύνει στη χώρα και ήδη τα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Μάλιστα, με απόφαση της Κυβέρνησης, σήμερα Τρίτη (25/01) η χώρα κηρύχθηκε σε γενική αργία. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί, από το πρωί αναμεταδίδουν ρεπορτάζ από διάφορα σημεία της Ελλάδας καταγράφοντας την κατάσταση και περιγράφοντας τα όσα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Ελπίδα.

Τα ψυχαγωγικά προγράμματα, σε πολλές περιπτώσεις, μπήκαν στην άκρη και έδωσαν τις θέσεις τους σε έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, ειδικά κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες όπου η ένταση των φαινομένων της κακοκαιρίας αναμένεται να μην έχει κοπάσει. Η βραδινή ζώνη των τηλεοπτικών σταθμών, δεν προβλέπεται, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, να επηρεαστεί.

Οι εκπομπές του Mega « Mega Καλημέρα», «Πάμε Δανάη» και «Ελένη», την Τρίτη δε θα μεταδοθούν και τη θέση τους θα τη δώσουν σε ενημερωτικές εκπομπές και έκτακτες ενημερώσεις που θα αφορούν την κακοκαιρία και τις συνέπειες της.

Ο Ant1 έβαλε στον «πάγο» το «Πρωινό» και θα προβάλλει ενημερωτική εκπομπή ενώ ενδέχεται να μην προβληθεί και το «Ρουκ Ζουκ». Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από την επικαιρότητα και την κατάσταση που θα επικρατεί.

Ο ΣΚΑΪ βγάζει και σήμερα από το πρόγραμμα του το «Love it», το «Καλό μεσημεράκι», το «Κάτι ξαναψήνεται» και το «Μόλις χθες» εξαιτίας της επικαιρότητας και αφήνει μόνο το «Survivor» το οποίο θα διακοπεί εφόσον προκύψει κάτι έκτακτο.

Ο Alpha δεν θα βγάλει στον «αέρα» το «Happy Day» αλλά και την «Super Κατερίνα» ενώ η υπόλοιπη ροή του προγράμματος θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Το Star Channel δεν θα μεταδώσει το «[email protected]» και τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ενώ και σε αυτήν την περίπτωση το υπόλοιπο πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλυφθούν τα έκτακτα γεγονότα που ενδέχεται να προκύψουν.

Το Open αναμένεται να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο με συνεχείς έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές ώστε να αναμεταδοθούν τα θέματα της επικαιρότητας.

Η ΕΡΤ, από το πρωί της Δευτέρας έχει αναδιαμορφώσει το πρόγραμμα της και το ίδιο θα κάνει και την Τρίτη ώστε να αναμεταδίδει όλα τα νεότερα που αφορούν στην κακοκαιρία Ελπίδα.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ