Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για τις επετειακές εκδηλώσεις του 1821 | Photos

η-γιάννα-αγγελοπούλου-δασκαλάκη-στην-1074795

Θέρμης υποδοχής έτυχε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία κατέφθασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι και συναντήθηκε με φορείς.

Η πρόεδρος της επιτροπής για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 βρίσκεται σήμερα στα Χανιά, όπου θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς και πολιτιστικούς φορείς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις που ήδη ετοιμάζονται για το 2021.Την αντιπροσωπεία της Επιτροπής υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, περιφερειακοί σύμβουλοι, Δήμαρχοι του Νομού και φορείς, ενώ ακολούθησε σύσκεψη για την οργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων.

Η ίδια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα Χανιά, τα οποία έχει επισκεφθεί πολλάκις, τόσο τις παραλίες, όσο ναούς και μουσεία, ενώ έχει περάσει τρεις φορές το φαράγγι της Σαμαριάς.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για τις επετειακές εκδηλώσεις του 1821 | Photos

  1. Έως του χρόνου …στις φιέστες για το 1821 προβλέπω τον ίδιο τον Ερντογάν να τις διοργανώνει…ειδικά εδώ στην Κρήτη που τόσο «καλοβλέπει»…εν αγαστή μάλιστα συνεργασία με την κα Γιάννα Δασκαλάκη..Παρθένη…Αγγελοπούλου!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook