Η περιοδεία της Γιάννας Αγγελοπούλου στα Χανιά: Περπάτησε στο λιμάνι, επισκέφτηκε Φιρκά, Οικία και Τάφους Βενιζέλων | Photos

η-περιοδεία-της-γιάννας-αγγελοπούλου-1075034

Στα Χανιά βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, στο πλαίσιο της περιοδείας της για την προετοιμασία του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής «Ελλάδα 2021», συναντήθηκε το μεσημέρι με εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιών όλου του Νομού, αρχικά στην Αντιπεριφέρεια δείτε ΕΔΩ και στη συνέχεια στο ΚΑΜ, δείτε ΕΔΩ.

Στη συνέχεια η κα Αγγελοπούλου, περπάτησε με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη μέχρι το Φρούριο του Φιρκά, όπου συζήτησαν με την καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕΚ, Έφη Θεοδώρου και τον συνθέτη Δημήτρη Μαράμη, την πρόταση για διασκευή του «Καπετάν Μιχάλη» του Καζαντάκη σε όπερα, ώστε να γεννηθεί η παραγωγή της Κρήτης στις επετειακές εκδηλώσεις της επανάστασης. Έπειτα η αντιπροσωπεία, έκανε μια στάση και στο Καφέ Κήπος, όπου η κ. Αγγελοπούλου θαύμασε την μακρά ιστορία του χώρου.

Στη συνέχεια η Επιτροπή περιηγήθηκε στο Σπίτι του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα, όπου ενημερώθηκε για την ιστορική πορεία του κτιρίου, παράλληλα με την ιστορία του Εθνάρχη, αλλά και το έργο που κάνει το Ίδρυμα Ελ. Βενιζέλου.Τέλος, η περιοδεία έκλεισε με την επίσκεψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης, ενώ η κ. Αγγελοπούλου έκανε μια μικρή στάση και στους Τάφους των Βενιζέλων.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Η περιοδεία της Γιάννας Αγγελοπούλου στα Χανιά: Περπάτησε στο λιμάνι, επισκέφτηκε Φιρκά, Οικία και Τάφους Βενιζέλων | Photos

  1. Ο Τσαπας σαν τι ηταν εκει ρε παιδια? Ενταξει παιρνει χορηγιες απο οποιο ιδρυμα μιλαει ελληνικα αλλα τωρα δεν πιστευω να μας τον προετοιμαζετε για κανενα βουλευτιλικι??? Θα ειναι η απολυτη γελοιοποιηση των πολιτικων δρωμενων στα Χανια μετα το lover boy απο το Καστελλι…
    Να ρωτησω και κατι αλλο.. Στην υπηρεσια του παταει? Γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι αστυνομικος και απο οσο γνωριζω οι αστυνομικοι πρεπει να ειναι ξυρισμενοι… Εκτος και αν ειναι ασφαλιτης….

  2. Ο δήμαρχος παράγει έργο.σε κάθε γειτονιά σε κάθε σοκάκι της πόλης.απο τότε που εξελέγη η πόλη αλλάζει καθημερινά πρόσωπο.οποιοσδηποτε κακεντρεχης ισχυρισθεί ότι είναι μόνο για φωτογραφήσεις και παρουσιάσεις, ψεύδεται.
    Ζήτω ο σημανδηρακης ο δήμαρχος της Ρόκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook