Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη τραυματίζεται σε τροχαίο και νοσηλεύεται – Τι θα δούμε απόψε

η-γη-της-ελιάς-η-ειρήνη-τραυματίζεται-σ-1642189

Ανησυχία, πόνος, υποψίες και συγκρούσεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς». Ο εισαγγελέας κρούει τον κώδωνα στον Αλέξη για τη συμπεριφορά του κι εκείνος θορυβείται. Η Ειρήνη τραυματίζεται σε τροχαίο και νοσηλεύεται. Θα αντέξει η Ασπασία κι άλλο πόνο;

Επεισόδιο 120 (Κυριακή 5 Μαρτίου)

Η Χάιδω ενημερώνει τον Λυκούργο για όλα όσα έχουν μεσολαβήσει ανάμεσα στη Μαργαρίτα, τον Αλέξη και την Αθηνά. Ο Λυκούργος, με τη σειρά του, μοιράζεται τον προβληματισμό του με τον Μιχάλη, ο οποίος τον συμβουλεύει να έχει τον νου του, καθώς χωρίς καταγγελία δεν μπορούν κάνουν κάτι.

Η Μαργαρίτα με τη Χάιδω αποφασίζουν να κάνουν ένα γλέντι για να αλλάξουν διάθεση. Η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής φέρνει ανακούφιση στους Βρεττάκους και γλυκόπικρα συναισθήματα στην Αντιγόνη. Η Άννα μαθαίνει ότι η Ειρήνη βγαίνει με τον Λεωνίδα, σε αντίθεση με τον Δημοσθένη ο οποίος δεν μπορεί να βρει με ποιον κυκλοφορεί η κόρη του.

Ο Στάθης ανακοινώνει στην Ιουλία πως η Ευτυχία και ο Κουράκος είναι ζευγάρι, κι εκείνη νιώθει ανακούφιση. Η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και προειδοποιεί τον Αλέξη πως, αν ακουμπήσει ξανά εκείνη ή τη Μαργαρίτα, την επόμενη ώρα θα βρεθεί στη φυλακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook