Η Εύα Καϊλή «σαν σταρ του σινεμά»

η-εύα-καϊλή-σαν-σταρ-του-σινεμά-1593444

Οι Financial Times, που δεν έχουν ποτέ κατηγορηθεί για λαϊκισμό, στο ρεπορτάζ τους για το Qatargate, απέδειξαν, με παραδείγματα, ότι η προφυλακισμένη ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή ζούσε «σαν σταρ του σινεμά».

Ο τρόπος ψυχαγωγίας της, οι διακοπές της, οι παρέες της, η ευκολία με την οποία βρισκόταν στην αυλή πάμπλουτων και πανίσχυρων στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, παρέπεμπαν περισσότερο σε celebrity της showbiz παρά σε πολιτικό και μάλιστα της σοσιαλδημοκρατίας.

Είναι ενδιαφέρον ότι, ενώ όλα αυτά ήταν ορατά, ποτέ δεν απασχόλησαν το κόμμα της και τα ΜΜΕ. Καμία απορία, καμία επιφύλαξη, καμία συζήτηση.

Θεωρούταν κανονικό μια πολιτικός της κεντροαριστεράς να κινείται μ αυτόν τον τρόπο στα σαλόνια των ελίτ κάθε είδους, να δίνει βάρος στην κοσμικότητα και στις επαφές με πλούσιους και διάσημους, να μην κρύβει την οικονομική της άνεση και την αγάπη της για την πολυτέλεια.

Όσο υποκριτικό και ανόητο είναι να ισχυρίζεται κανείς ότι μόνο οι δεξιοί δικαιούνται να περνάνε καλά, τόσο αφελές είναι να αποσυνδέει τον τρόπο ζωής από την προσωπικότητα ενός/μιας πολιτικού.

Γιατί ο τρόπος ζωής δείχνει τον χαρακτήρα, τον αξιακό κώδικα, τη νοοτροπία, την αισθητική.

Γιατί ο Κ. Μητσοτάκης δεν θα ηγούταν δικτύου υποκλοπών εάν παράλληλα δεν ήταν γείτονας του Χριστοφοράκου στην Τήνο.

tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook