Η ΕΛΜΕ Εύβοιας ευχαριστεί την ΕΛΜΕ Χανίων για την στήριξή της – «Η αλληλεγγύη θα νικήσει!»

η-ελμε-εύβοιας-ευχαριστεί-την-ελμε-χαν-1269127

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του, στην ΕΛΜΕ Χανίων, για την άμεση ανταπόκριση στην έκκληση του σωματείου μας, για ενίσχυση των πυρόπληκτων της Β.Εύβοιας.

Αναλυτικά:

«Η συμβολή σας στην ανακούφιση των πληγέντων υπήρξε καθοριστική. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων και τους κοινοτάρχες των πυρόπληκτων περιοχών, για παρεμβάσεις στο πεδίο.

Με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί, έχουν ήδη αγοραστεί φάρμακα, τρόφιμα, ζωοτροφές, έχει δρομολογηθεί η στήριξη συναδέλφων που κάηκαν τα σπίτια τους, θα αγοραστούν δεντρύλλια για τον ευπρεπισμό του περιβάλλοντα χώρου των σχολείων και θα αποκατασταθούν τυχόν υλικές ζημιές, ενώ θα καλυφθούν οι ανάγκες του μαθητικού πληθυσμού σε σχολικά είδη, ψηφιακό εξοπλισμό, θα ενισχυθούν οικογένειες πληγέντων μαθητών και ό,τι άλλο κριθεί απαραίτητο.

Οι παροχές θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς και για όσο διάστημα χρειαστεί. Θα υπάρχει τακτική και λεπτομερής ενημέρωση για όλες τις παροχές και τις πρωτοβουλίες της ΕΛΜΕ μας. Παράλληλα είμαστε σε επαφή με τα σωματεία και τους παραγωγούς της περιοχής για ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων προς την κατεύθυνση των διεκδικήσεων και της επανεκκίνησης των παραγωγικών δραστηριοτήτων.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει! Ο λαός θα σώσει το λαό!

Για το Δ.Σ. τη ΕΛΜΕ Ευβοιας

Η πρόεδρος Η γεν. γραμματέας

Χαρά Νίκα Γωγώ Μοσχολιού»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook