Η ΕΛΜΕ Χανίων για την αξιολόγηση από συμβούλους – Την Πέμπτη η τακτική γενική συνέλευση του ΔΣ

η-ελμε-χανίων-για-την-αξιολόγηση-από-συ-1666933

Στάσεις εργασίας προκηρύσσει η ΕΛΜΕ Χανίων, μετά από σχετική απόφαση της ΟΛΜΕ, στο πλαίσιο παρεμβάσεων για την αξιολόγηση που επιχειρείται από συμβούλους, όπως επισημαίνεται.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι μέχρι τώρα η μαζική παρουσία των μελών της ΕΛΜΕ Χανίων στα σχολεία έχει αποτρέψει όσους συμβούλους προσπάθησαν, να προχωρήσουν σε ατομικές αξιολογήσεις.

Υπάρχει η πληροφορία ότι θα γίνει νέα προσπάθεια αξιολόγησης στο ΕΕΕΕΚ Χανίων στο Ακρωτήρι.

Δίνουμε ραντεβού στις 7:50 στην είσοδο του σχολείου και καλούμε όσους συναδέλφους έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται εκεί.

Η μαζική μας παρουσία θα ακυρώσει και αυτή την προσπάθεια.

Θυμίζουμε ότι υπάρχει απόφαση της ΟΛΜΕ για τρίωρη στάση:

“Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-02-23), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Τρίτη 23/5 έως και Παρασκευή 26/5 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κ.λπ.)”.

Παρασκευάς Περάκης και Γιώργος Ουντράκης σχολιάζουν την επόμενη μέρα των εκλογών

Ενώ με απόφαση της ΓΣ της ΕΛΜΕ Χανίων έχει κηρυχθεί συμπληρωματική στάση εργασίας για την κάλυψη όλων των συναδέλφων:

“Η ΕΛΜΕ Χανίων, σύμφωνα και με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 8/2/2023, κηρύσσει συμπληρωματικά στην απόφαση της ΟΛΜΕ, διευκολυντικές στάσεις εργασίας μίας, δύο ή τριών ωρών, από τη Τρίτη 23/5/2023 έως και την Παρασκευή 26/5/2023 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ), ώστε μαζί με αυτές που έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ να καλυφθούν οι συνάδελφοι για όλη τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου”».

Ακόμη, η ΕΛΜΕ προχωρά το απόγευμα της Πέμπτης σε τακτική συνεδρίαση του ΔΣ:

«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Πέμπτη 25/5/2023, στις  7:30μμ, θα πραγματοποιηθεί η  τακτική  συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στο Εσπερινό ΓΕΛ  (στην Αμπεριά).

Η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

1) Οικονομικά θέματα σωματείου

2) Προβλήματα στέγασης εκπαιδευτικών λόγω τουριστικής περιόδου 

3) Εκδήλωση ΕΛΜΕ

Η συνεδρίαση αυτή (όπως κάθε συνεδρίαση ΔΣ) είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται ότι μπορούν, ακόμα, να προτείνουν την ένταξη, εντός ΗΔ θεμάτων που οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε αυτά τα θέματα να της Η.Δ. μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο συνεκτιμηθούν με τις προτάσεις που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για την κατάρτιση της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, ενώπιον του ΔΣ.

Επίσης, ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι έχουν έρθει οι νέες κάρτες – μέλους της ΟΛΜΕ.  Όποιος συνάδελφος επιθυμεί, μπορεί να φέρει μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας και να παραλάβει τη νέα κάρτα μέλους. «

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook