Η χαρά της αριθμολογίας: Το αγόρι που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011 στις 11:11 έγινε 11 ετών

η-χαρά-της-αριθμολογίας-το-αγόρι-που-γε-1564158

Ένα αγόρι από τη Βρετανία που γεννήθηκε στις 11:11 π.μ. της 11ης Νοεμβρίου 2011 γίνεται σήμερα 11 ετών και γιορτάζει τα γενέθλιά του τα οποία «θυμίζουν» ρεκόρ Γκίνες.

Ο μαθητής Daniel Saunders, από το Bishop’s Stortford του Herts της Βρετανίας γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του, έχοντας δεθεί στενά με τον αριθμό 11 από την ημέρα που γεννήθηκε.

Ο Daniel είπε: «Ανυπομονώ πολύ για αυτά τα γενέθλια! Είναι πιο συναρπαστικά από οποιαδήποτε άλλα γενέθλια είχα ποτέ. Ο αριθμός 11 είναι κύριος αριθμός στην αριθμολογία και σημαίνει ότι έχω καλές δυνατότητες στο μέλλον. Είναι ο τυχερός μου αριθμός και είναι εύκολο να το θυμάμαι. Κανείς δεν ξεχνάει τα γενέθλιά μου!».

Όπως αναφέρει το Independent, η μητέρα του Charlotte λέει ότι ο αριθμός 11 ήταν επίσης ο τυχερός της αριθμός από το δημοτικό σχολείο – κάτι που έκανε τη γέννηση του παιδιού της ακόμα πιο αξιοσημείωτη.

Ο πατέρας του παιδιού ανέφερε με τη σειρά του: «Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ήταν δυνατό να γεννηθεί στις 11:11 στις 11/11 του 2011. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική μέρα τώρα που κλείνει τα 11».

Μάλιστα, ο Daniel ήταν να γεννηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2011, ωστόσο μία εβδομάδα νωρίτερα της είπαν πως ο γιος της είχε πάρει μία περίεργη θέση που επίσπευσε τη γέννησή του. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον μετακινήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, και έτσι προγραμματίστηκε η γέννηση του παιδιού με καισαρική στις 11 Νοεμβρίου.

Όμως και εκείνη τη μέρα καθυστέρησε να γεννηθεί καθώς βρισκόταν κάτω από τα πλευρά της μητέρας του και έτσι οι χειρουργοί χρειάστηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο για να τον βγάλουν έξω. Όπως είπε η μητέρα του, «εμφανιστήκαμε στις 6 το πρωί και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να μας καλέσουν. Θα είχε βγει νωρίτερα, αλλά ήταν κάτω από τα πλευρά μου και άργησαν λίγο».

«Είναι εκπληκτικό που γεννήθηκε με όλα αυτά τα 11. Ήταν ο τυχερός μου αριθμός από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είναι πολύ ιδιαίτερο να το μοιράζομαι μαζί του», κατέληξε.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook