«Η Αυλή των Θαυμάτων» του Καμπανέλλη στο διαδίκτυο με σημαντικούς πρωταγωνιστές

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση από το παρελθόν, με σημαντικούς πρωταγωνιστές, «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιακώβου Καμπανέλλη επιστρέφει διαδικτυακά, 14, 15, 16 Μάϊου. Το έργο είχε ανέβει κατά την περίοδο 1998 – 1999, στο Θέατρο Βεάκη το, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Σε μία αυλή του Βύρωνα τη δεκαετία του 1950 ζωντανεύουν ιστορίες, μυστικά, όνειρα και πάθη ανάμεσα στους απλούς και εμβληματικούς χαρακτήρες του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Η συνύπαρξη αυτών των ανθρώπων, μέσα από το σύμβολο της αυλής, παραθέτει μια μικρογραφία της τότε κοινωνίας αλλά και τις πτυχές του ελληνικού χαρακτήρα.

Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 18 Ιανουαρίου 1957 στο Θέατρο Τέχνης και σε σκηνοθεσία του ίδιου του συγγραφέα, ενώ παραμένει σύγχρονο ακόμα και σήμερα, ως γνήσιο σύμβολο της αισιοδοξίας και της αυθεντικότητας του Έλληνα απέναντι στις δυσκολίες.

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Μάρθα Βούρτση, Φιλαρέτη Κομνηνού, Κώστας Τσιάνος, Γιώργος Παρτσαλάκη, Τάσος Χαλκιάς, Ελένη Κούρκουλα, Μαρίνα Ψάλτη, Βάσω Γουλιελμάκη, Φάνης Μουρατίδης, Χρήστοςς Γιάνναρης, Ναταλία Στεφάνου, Κώστας Δαρλάσης, Γιώργο Χαλεπλής, Νίκος Σιδέρης και Βασίλης Γιαβρής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ