Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ποιος βρίσκεται πίσω από τις φανταστικές φωτό της | Photos

η-αθηνά-οικονομάκου-αποκάλυψε-ποιος-β-1096962

Αν ακολουθείς την Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram θα έχεις παρατηρήσει τις φωτογραφίες που βγάζει κάθε φορά, είτε είναι σε διακοπές, είτε όχι. Πόζα, χρώματα, κινήσεις, όλα είναι φανταστικά και αρμονικά στο account της, και όλοι έχουμε πάντα την ίδια απορία.

Ποιος τη βγάζει αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες. Πολλές φορές το έχουμε αναρωτηθεί και συνήθως καταλήγαμε στην απάντηση πως είτε τα κάνει με χρονοδιακόπτη, είτε την φωτογραφίζει κάποιος δικός της.

Η Αθηνά όμως αποκάλυψε τον μυστικό φωτογράφο, και αλήθεια ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είχαμε σκεφτεί. Οι ψήφοι μας πήγαιναν στον οικογενειακό-φιλικό περίγυρο, όμως όχι σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Μέσα όμως από ένα post της Σούλα Γκλάμορους μια φαν τη ρώτησε ποιος στο καλό βγάζει φωτό την Αθηνά, κι εκείνη φυσικά μετέφερε την ερώτηση στην ηθοποιό.

Η 34χρονη ηθοποιός απάντησε λοιπόν και η απάντηση που έδωσε θα σε ξαφνιάσει. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται λοιπόν, τις super φωτό της Αθηνάς που βλέπεις κάθε τόσο στο Instagram account της τις βγάζει ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Ναι, ναι καλά διαβάζεις. Όλες αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες που ανεβάζει και που πιστεύεις πως πάντα κάπου έχει μαζί της ένα επαγγελματία φωτογράφο, τις τραβάει ο σύζυγός της.

Και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί αν και δεν έχει κάποια σχέση με τον κλάδο αυτό –έτσι νομίζουμε δηλαδή- είναι φανταστικός. Η ηθοποιός πάντως τόνισε στο post της πως αν θέλουμε να μας αναλάβει είναι λίγο ακριβός στην αμοιβή του (αστειευόμενη πάντα).

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook