Η αστυνομία ζητά από σχολείο των Χανίων να «ρουφιανέψει» τους μαθητές που συμμετέχουν στην κατάληψη | Photo

η-αστυνομία-ζητά-από-σχολείο-των-χανίω-1115018

Οι περισσότεροι δεν πήραν στα σοβαρά τις πρόσφατες εξαγγελλίες της υπουργού Παιδείας, σχετικά με τις καταλήψεις, στις οποίες, ωστόσο δείχνει να εμμένει στις θέσεις της.

Κοντολογίς, αντί η Νίκης Κεραμέως να προσπαθήσει να ικανοποιήσει σε ένα βαθμό τα αιτήματα των χιλιάδων μαθητών που βγήκαν την προηγούμενη εβδομάδα στους δρόμους ζητώντας ουσιαστικές υγειονομικές παρεμβάσεις στα σχολεία ώστε να είναι ασφαλή τα ίδια, οι καθηγητές και ο γονείς τους από τον κορονοϊό, αποφάσισε να ξεκινήσουν τα σχολεία μαθήματα με τηλεδιάσκεψη και όσοι μαθητές συμμετέχουν στην κατάληψη να πάρουν απουσία, ενώ θα σχηματιστεί και ποινική δικογραφία.

Πως θα γίνει αυτό; Εστάλη έγγραφο στα σχολεία, το οποίο ζητά από τους καθηγητές να δώσουν τα στοιχεία των μαθητών και των γονέων τους:

Οι καθηγητές και οι διοικήσεις των σχολείων, ωστόσο, αρνούνται να γίνουν… καταδότες των μαθητών τους, αφού, μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών ενστερνίζονταν τα αιτήματα των παιδιών και συμμετείχαν σε δράσεις για ασφαλέστερα σχολεία εν μέσω πανδημίας.

zarpanews.gr

31 thoughts on “Η αστυνομία ζητά από σχολείο των Χανίων να «ρουφιανέψει» τους μαθητές που συμμετέχουν στην κατάληψη | Photo

    1. Ναι χούντα έχουμε στα Χανιά, κομμουνιστική.
      Κάθε μέρα στους δρόμους τα στελέχη του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ κάνουν πλέον κουμάντο στην πόλη.
      Και τα βλαστάρια τους κλείνουν τα σχολεία με το έτσι θέλω.

      Και οι καθηγητές που «ενστερνίζονται τα αιτήματα τους» γραμμένα τα έχουνε τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς αυτοί πληρώνονται.

      Και όλοι οι «αγωνιστές της αριστεράς» των Χανίων επίσης χ@στηκανε ….

      Έτσι κι αλλιώς έχουν φραγκα και μπίζνες και θα βολεύουν εκεί τα βλαστάρια τους.

      Ποιος χάνει? Τα παιδιά των φτωχών της απλής εργατικής τάξης, αυτών δηλαδή για των οποίων τα δικαιώματα τάχα παλεύουν όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στις πορείες….

          1. Ελα σκεψου κατι δικο σου,ειμαι σιγουρος οτι μπορεις,αυτο το εχω γραψει εγω πριν ενα μηνα!!!!

            Ελα να δουλεψει το μυαλο μας λιγο!!!!

            Παμε σφιξου,ολο ακι κατι θα …βγει!!!

  1. Πρέπει να βάλουν πλάτη και οι καθηγητές στον αγώνα των παιδιών.
    Πρέπει να πάνε σε απεργία διαρκείας όπως παλιά …
    Τότε μόνο θα καταλάβουν στην κυβέρνηση πόσα απίδια χωράει ο σάκος!!!

    1. Ναι να κλείσουν όλα σχολεία νοσοκομεία μαγαζιά!!!
      Όλοι στους δρόμους!Όλοι στις καφετέριες!
      Ζήτω η Ρόζα Νερά!

      Α ρε τρελοί…. Χάσανε που χάσανε τρεις μήνες μάθημα τώρα ας χάσουν κι αυτό το λίγο που μένει….
      Λες και ανησυχούν για την υγεία τους τώρα οι πιτσιρικάδες που είναι όλη μέρα μπουλούκι στα ίντερνετ καφέ και τις πλατείες (ξεμασκωτοι)

        1. Ε τότε ζήτω η χούντα των αναρχοφραγκατων και της Ρόζα λέρα!
          Που οποίος διαφωνεί βρίσκει το σπίτι του το μαγαζί ή το αμάξι με μπογιές και συνθήματα μίσους
          (Αλήθεια έτσι δεν έκαναν και οι ναζί στους Εβραίους?)

  2. Αν το έκανε η κυβέρνηση του Κυριάκου θα το καταλάβαινα, αλλά ότι το κάνει ένας πρώην ΠΑΣΟΚτζής υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου με ξεπερνά…

  3. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
    ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ.
    Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ…
    ΑΣ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ: ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ KAI H ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ…

  4. Ρε συ ξερεις ποιος λειπει;;;Ο Κοκός!!!!Να δειςπου σε κανα χρονο θα τονε φερουνε κι αυτον!!!!χα χα χα
    Οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

  5. Ξαναδιαβάστε το παρακαλώ. Το έγγραφο είναι απάντηση σε άλλο έγγραφο που έστειλε …ποιος???. Για να δούμε …ποιος κρύβεται?

  6. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΄΄ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕΙ» …ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ??? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ….ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑ….ΤΟΥ………

  7. Απλά κ λιτά λοιπόν κι εδώ… Δημοκρατική χουντα! Διαφωνείς με το κράτος ή επαναστατείς για κάτι ξεπερασμένα δικαιώματα όπως η υγεία και η παιδεια… Απαπα εχθρός!!! Ποινικές διωξεις, εισαγγελείς, μπάτσοι να γλυτώσουμε το κακο… Άκου εκεί, οι νέοι 15χρονοι τρομοκράτες να θέλουν περισσοτερους καθηγητές και να είναι λιγότερα άτομα ανά τάξη… Άκου εκεί να πανε κόντρα στην Κεραμέως…
    Κυριε πρωθυπουργε τα τανξ θα τα βγάλετε πριν την 17 Νοέμβρη; Βλέπετε τα ΜΑΤ δε βαράνε καλά

    1. Eτσι ειναι συντεκνε,ειχανε τα βουγια τοσους μηνες να προετοιμαστουνε για το δευτερο κυμα και το μονο που κανανε ητανε να φτιαξει ο κολλητος του Κουλη ο Νταβελης τις τεραστιες μασκες-κιλοτες!!!Και τωρα που τα κοπελια φωναζουνε με το δικιο τους,απο μικρο κι απο τρελό,αρχισανε τα γνωστα κολπα απο τα …παλια…μα δυστυχως με τον υπνο που δερνει τον κοσμο θα μας βασανιζουνε πολυ ακομα…

      1. Και η τσα και η ρτσα στον πατο σου: Όταν έδινε τη διεύθυνση του Συνολάκη στο fb ο Πολάκης, βγήκες να πεις για ρουφιάνους; Ε, σφουγγοκωλάριε;

  8. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ : 1) ΑΥΤΟ -ΝΑΙ- ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ. 2) ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ή Οι ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ . 3) ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ -ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ – ΠΩΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΗΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 3-4 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ; 4) ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ , ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ή ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΜΑΣ . ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΡΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.

  9. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. !!!!!!!!!!!!!!!!. ΙΣΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ;;;;;;;;; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ -ΚΑΤ ‘ ΙΔΙΑΝ- ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook