Με εισαγγελική εντολή ζητήθηκαν στοιχεία μαθητών που έκαναν κατάληψη στα Χανιά – Δείτε το έγγραφο

Αναστάτωση προκάλεσε έγγραφο του αστυνομικού τμήματος Πλατανιά που ήρθε στη  δημοσιότητα και ζητούσε τα στοιχεία των παιδιών που ξεκίνησαν κατάληψη σε σχολείο των Χανίων.

Στο έγγραφο που αποκάλυψε το zarpanews.gr  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, αναφερόταν πως η η αστυνομία ενημερώθηκε, πρώτον, ότι στις 29 Σεπτεμβρίου (την περασμένη Τρίτη δηλαδή), στις 5:30 το πρωί, «ομάδα 6-7 μαθητών που πρόσφατα εκλέχθηκε στο 15μελές» έκλεισε την εξωτερική πόρτα του σχολείου «με σκοπό τον χαβαλέ» και, δεύτερον, ότι το σχολείο επικοινώνησε με τους κηδεμόνες των παιδιών, αλλά μόνο ένας σήκωσε το τηλέφωνο.

Με βάση την ενημέρωση, από το σχολείο η αστυνομία ζήτησε τα πλήρη στοιχεία, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και των γονιών-κηδεμόνων τους καθώς και την θέση των τελευταίων για την κατάληψη. Η αστυνομία από την πλευρά της απαντά πως κινήθηκε κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ιδού και το έγγραφο που έστειλε:

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και η πτώση της χουντας από τη νεολαία ξεκίνησε… Μαθητες και φοιτητές… Κάτι ξερει η κυβέρνηση και φοβάται!!!
    Αμα γλυτώσει το παιδι υπάρχει ελπίδα!!!

  2. ΕΙΠΑΜΕ : ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ . ΓΙΑΤΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΩΝ . ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ( ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ