Η απάντηση του Άρη Παπαδογιάννη στο δημοσίευμα του zarpanews.gr

η-απάντηση-του-άρη-παπαδογιάννη-στο-δη-868450

Απάντηση δίνει ο κ. Άρης Παπαδογιάννης στο δημοσίευμα του zarpanews.gr (δείτε εδώ) μετά την άρνηση του να συμμετάσχει στο σημερινό ραδιοφωνικό debate του SUPER FM 89.6:

«Αγαπητέ κε Παππά,

παρά την έγκαιρη ενημέρωση σας από το επιτελείο του συνδυασμού μας ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε ραδιοφωνικό debate, επιλέξατε να ανακοινώσετε στο κοινό των Χανίων μέσω της ιστοσελίδας σας ότι ο κ. Παπαδογιάννης θα είναι παρών στην πρωινή σας εκπομπή. Πιστεύουμε ότι ο επικεφαλής κάθε συνδυασμού έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα προβάλει τις θέσεις και το πρόγραμμα του, εως την ολοκλήρωση της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας την ερχόμενη Κυριακή, με την εκλογή του νέου Δημάρχου Χανίων.

Είναι προφανές ότι εάν υπήρχε φόβος τότε δεν θα συμμετείχαμε σε κανένα debate. Επομένως, κε Παππά δεν θα μπορούσατε εσείς να αποτελείτε εξαίρεση, εφ’ όσον εξ αρχής είχαμε ενημερώσει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πως δεν συμμετέχουμε σε ραδιοφωνικά debates.

Διορθώστε λοιπόν ή απλά ανακαλέστε τα περί φόβου!»

Σ.σ.

Ο κ. Παπαδογιάννης απαντά, πως δεν υπάρχει κανένας φόβος για συμμετοχή σε ραδιοφωνικό debate, σημειώνοντας πως «ο επικεφαλής κάθε συνδυασμού έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα προβάλει τις θέσεις και το πρόγραμμα του, έως την ολοκλήρωση της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας την ερχόμενη Κυριακή, με την εκλογή του νέου Δημάρχου Χανίων.»

Σαφώς και έχει αυτό το δικαίωμα.

Όπως και οι Χανιώτες έχουν το δικαίωμα της πληρέστερης ενημέρωσης, στην οποία συμβάλει κατά την άποψη μας το κορυφαίο ραδιόφωνο της πόλης.

Άλλωστε, ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, αλλά και μόλις πρόσφατα, ο κ. Παπαδογιάννης είχε φιλοξενηθεί από την συχνότητα μας.

Τότε ο υποψήφιος δήμαρχος είχε επιλέξει και αυτόν τον τρόπο για να προβάλει τις θέσεις του.

Τώρα γιατί;

Αυτά, χωρίς τίποτε επιπλέον…

….Και το δεύτερο mail του επιτελείου του κ. Παπαδογιάννη:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε, μέσω ιστοσελίδας των Χανίων, για τη συμμετοχή μας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας! Θα θέλαμε ο Χανιώτης και η Χανιώτισσα να γνωρίζουν ότι δεν αρνούμαστε ποτέ το διάλογο και τη γόνιμη αντιπαράθεση για τα προβλήματα των Χανίων. Το αντίθετο μάλιστα!!! Έχουμε ήδη αποδεχθεί τη συμμετοχή μας σε δύο τηλεοπτικά ντιμπέιτ (την Πέμπτη και την Παρασκευή).

Στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση και με δεδομένο ότι η απόφασή μας ήταν η μη συμμετοχή σε κανένα ραδιοφωνικό debate, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός.

Σε επικοινωνία που είχε ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού και παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, με το συνδυασμό μας, του αναφέραμε την απόφασή μας. Όταν, λοιπόν, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αποστείλαμε ένα email για να κάνουμε γνωστή σε όλους την απόφαση μας. Το συγκεκριμένο μέσο όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά προχώρησε και σε επόμενη ανακοίνωση, σχολιάζοντας ότι φοβόμαστε τα debate.

Κατόπιν τούτου, στείλαμε και δεύτερη επιστολή στον σταθμό, ζητώντας την ανάκληση της δημοσίευσης, η οποία όμως, δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Για τον λόγο αυτό και δεδομένου ότι οι Χανιώτες έχουν δικαίωμα στην συνολική και όχι στην μονόπλευρη αλήθεια, παρακαλούμε για την δημοσίευση και της δεύτερης επιστολής.

«Αγαπητέ κε Παππά,

παρά την έγκαιρη ενημέρωση σας από το επιτελείο του συνδυασμού μας ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε ραδιοφωνικό debate, επιλέξατε να ανακοινώσετε στο κοινό των Χανίων μέσω της ιστοσελίδας σας ότι ο κ. Παπαδογιάννης θα είναι παρών στην πρωινή σας εκπομπή. Πιστεύουμε ότι ο επικεφαλής κάθε συνδυασμού έχει δικαίωμα να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα προβάλει τις θέσεις και το πρόγραμμα του, εως την ολοκλήρωση της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας την ερχόμενη Κυριακή, με την εκλογή του νέου Δημάρχου Χανίων. Είναι προφανές ότι εάν υπήρχε φόβος τότε δεν θα συμμετείχαμε σε κανένα debate. Επομένως, κε Παππά δεν θα μπορούσατε εσείς να αποτελείτε εξαίρεση, εφ’ όσον εξ αρχής είχαμε ενημερώσει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πως δεν συμμετέχουμε σε ραδιοφωνικά debates. Διορθώστε λοιπόν ή απλά ανακαλέστε τα περί φόβου!»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook