Η ανατριχιαστική ανάρτηση του Ατζούν για τις καταστροφικές πυρκαγιές

η-ανατριχιαστική-ανάρτηση-του-ατζούν-1263571

Όπως η Ελλάδα έτσι και η Τουρκία πλήττεται από καταστροφικές πυρκαγιές

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ένα λουλούδι να ανθίζει στην καμένη γη.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για όλες τις απώλειες που ήταν αποτέλεσμα των πυρκαγιών που σημειώθηκαν σε πολλά διαφορετικά μέρη της όμορφης χώρας μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους δημόσιους υπαλλήλους μας, τους πυροσβέστες και όλους τους πολίτες μας που αγωνίστηκαν με αφοσίωση και αυτοθυσία για την κατάσβεση των πυρκαγιών, βοηθώντας και υποστηρίζοντάς τις.

Θα ξεπεράσουμε μαζί αυτές τις δύσκολες μέρες μαζί και θα επουλώσουμε τις πληγές μας μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Τούρκος παραγωγός.

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

Να θυμίσουμε πως μπορεί να μην πάει πολύς καιρός από τότε που το «Survivor» έριξε τίτλους τέλους, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα.

Και καθώς ξέρει καλά πως οι επιτυχίες δεν κάνουν… σερί, έχει ήδη σκεφτεί το δέλεαρ προκειμένου να καθηλώσει τους τηλεθεατές επί της οθόνης. Και ποιο είναι αυτό: Το «Survivor All Star» φυσικά με παλιούς παίκτες να ξαναρίχνονται στη μάχη της επιβίωσης.

Το πρόγραμμα θα επιστρέψει στους δέκτες μας στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή στις αρχές του 2022, οπότε σιγά – σιγά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για να δει αν μπορεί να επιτευχθεί το εγχείρημα, αλλά και πόσο θα πάει… το μαλλί σχετικά με τα συμβόλαια.

Σίγουρα υπάρχουν ήδη κάποια πρόσωπα που είναι στη λίστα όμως σίγουρα ο Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός δεν θα κάνει βιαστικές κινήσεις και θα φροντίσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές προκειμένου να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook