Η ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα ένα χρόνο μετά το θάνατό του: «Πέτα ψηλά αετέ»

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου θα ζει για πάντα με τον αβάσταχτο πόνο του χαμού του γιου της μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ήταν 31 Μαΐου του 2019, ακριβώς έναν χρόνο πριν όταν ολόκληρο το Πανελλήνιο έμενε άναυδο από την ξαφνική τραγική είδηση του θανάτου του ύστερα από τροχαίο ατύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του. Η τραγική ειρωνεία της μοίρας ήταν ότι ο Πάνος είχε γενέθλια και επέστρεφε από ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων που του είχαν οργανώσει όσοι τον αγαπούσαν.

Η μητέρα του, στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο από τον χαμό του, παρ’ όλο που όλο αυτό το διάστημα κράτησε σιγή ιχθύος, πενθώντας για τον γιο της που τόσο πολύ αγαπούσε, σήμερα, θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους ανθρώπους που αγάπησαν τον Πάνο της.

Με μία λιτή ανάρτησή της η οποία συνοδευόταν από κοινή φωτογραφία της με τον Πάνο, έγραψε ένα μήνυμα που… ραγίζει καρδιές:

«Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου…

Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. “Όλα μοιάζουν καλοκαίρι”…έλεγες χορεύοντας….. Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι, σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! “Πέτα ψηλά αετέ” ήταν πάντα η ευχή μου…. Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ… Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς, ελεύθερος περήφανος και …. λατρεμένος!! Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου».

Πηγή: gossiptv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ